planering för fullt

just nu sitter jag och alex och jobbar med UF. vi sitter och planerar färg på modellerna  dvs med hår och smink.
om två veckor så är dags. Det är inte långt kvar nu och man känner stressen. Men efter den dagen är det aldrig mera uf, det är ju det bästa :)

innan maten tog vi en promenad över till lasarettet för att alex skulle investera allergipiller. Det slutade med nässprayer, tabeletter och ögondroppar.

nytt gossip girl kom ut igår också, mycket spännade är det nu.

                                                

hel nöjd

Idag är jag på riktigt bra humör. Stressade till prakitken eftersom jag blev lite sen. Efter en hållplats invaderas bussen utav en skolklass på mellanstadiet. Fick självklart en dryg kille bakom mig som först frågade om han fick sitta bredvid, men trevlig som jag var så sa jag nej.

Tog bussen till falun efter lunch till skolan för att hjälpa alex och antonia med lite planering. Gick super med musiken som sagt och sen droppade modellerna in och vi hade träning. Det gick superbra och jag tror att alla är nöjda med dagens träning. Skippar prakitiken imorgon för att planera mera med alex på skolan.

Nu ska jag plocka undan lite eftersom det blir "stor"besök från storvik imorgon och för att jag ska kunna mäta lite grejer nu innan renoveringen som påbörjas snart :D

puss olivia

HÅRSHOW

Utmattad är ju bara förnamnet efter denna dag.
Vi har nu kommit på vilka låtar vi ska ha i showen , vi har börjat fila på koreografi och tjejerna är as duktiga i företaget!
Sjukt stolt över oss, hur bra vi lyckas utan hjälp från lärare osv, de kommer bli en riktigt bra show så jag tycker verkligen att ni borde komma och se den !
14 maj i falun (dalasalen) biljetter finns att köpa på turistbyråer i dalarna och kostar 115kr.
Det kommer att vara dans och underhållning med i showen också.

Dagen började med att jag sov över (Y) bra antonia. Skyndade mig iaf som en jude till skolan och satte mig sedan ner med Alexandra i ett rum och jobbade satan, vilket resulterade i att vi fick mycket gjort och nästan all musik bestämd, oliva dök sedan upp och livade upp stämningen en aning och vi slog ihop våra klocka hjärnor och jobbade vidare!

I morgon blir det praktik sedan far jag till borlänge för grillning och chill :)
Nu ska jag bara skicka iväg en faktura från företaget så kan jag gå och dö i sängen, så gryymt förkyld nu så orkar inte hålla mig vaken länge till!


PUSS antoniaa

Rockstaar



Idag vart det att skippa praktiken för att åka till skolan och ha eget arbete, gick konstigt nog bra haha!
Efter många timmars pluggande och städande i salongen på skolan så fick man ett efterlängtat samtal, så jag tog mig ner till stan för lite fika och göttans :) Sedan var jag tvungen att gå upp till skolan igen för att vara med på öppethus.
Och eftersom Olivia och jag är ju king som vanligt så smörade vi till oss att få ha egen hårvård så nu är man äntligen mörk och fin i håret igen, fick lite panik på slutet då utväxten började bli så ljus.. 

I morgon blir det eget arbete igen, får hoppas att det går lika bra.,
Och senare på kvällen har vi modellmöte, satt och letade låtar som en galning igår till showen också, ganska svårt det där men fick mig ju bra med hjälp av en herre så nu har man en rätt bra lista på låtar som jag ska redovisa i morgon .. det tackar man för :) !

Puss Antoniaa

halo

Tog bussen till Falun för att få mina saxar. Sen till praktiken några timmar. Innan det var dags att åka tillbaka till Falun och möta en trissade antonia Gick runt nån timme och investerade lite innan vi tog med oss en kycklingsallad och gick upp mot skolan igen..
Öppet hus var väl ingen stor hit, men vi fick i alla fall våra hår fixade och en till biobiljett. Det var det som var grejen. Sen liftade vi lite fint ner till tågstationen och sen bär det av hemåt.

Nu kikar jag på CL :) så ska kolla vidare nu

    puss

måndag 27 april..

Stressad dag kan jag bara säga.
Stressat dag till praktiken och sen stressa på praktiken och sen till skolan på eftermiddagen för att göra matteprov. Det gick helt okej och sen hade vi möte med modellerna. Sen stressat hem på träning. Och nu är jag äntligen hemma. Måste nog sova tidigt eftersom jag är klantig och glömde saxarna och jackan i Lindas bil så måste jag till Falun innan praktiken imorn. Jej

Nu blir det dusch och sen sovdags :)


Måndaag




Känner bra med hat för denna dag om jag ska vara helt ärlig.
Ingenting vill gå som det ska och nu har man kommit på massa arbeten som man ligger efter med som måste in tills nästa vecka :) Riktigt kul när det händer !

Mycket stress nu inför vår hårshow som vi ska ha den 14e maj, gäller att ha möten med alla modeller och fixa allt det sista nu, riktigt kul men jäklars vad mycket det är att förbereda innan.
Känner ni någon som kan mixa ihop musik? Hör av er isf för de eftersöker vi !

Dax för mig att gå och plugga ihjäl mig och börja fixa koreografi inför onsdagens möte med modellerna :)
Men jag hoppas då att er dag har varit bättre!
Lär iaf säga en bra sak och de är då FYFAN va gött väder de är kan de bara hålla i sig nu också!


Puss Antonia

26 april

blir ett mycket kort inlägg idag,
ligger död och små kikar på filip och fredrik och lyssnar på beyonce, fin blandning. Helgen har inte varit speciell. Jobb även denna helg, som de andra, men nu var det den sista på ett tag. 

Nästa vecka blir jobbig, massa möten med modellerna, öppet hus, prov, praktik och träning. Jej

hittar dessutom ingen bra bild och orkar inte leta heller.  :)

Puss olivia

Gavin degraw - stay

Igår blev det ändrade planer för kvällen men riktigt kul var det trots allt :)
Klev upp tidigt i morse för att sedan beta av vår första dansuppvisning, tack gode gud att den är slut! Känner för att gå coh dö i ett hörn idag, mör brud är vad man är idag iaf.



I morgon blir det praktik sen dans så rätt lugn dag, orkar inte skriva så involverat om dagen så avslutar här!

Pusspuss Antonia


fint vettu


toppen fint väder idag också!
Mässan på lugnet gick helt okej, tanken var att vi skulle sälja biljetter till showen. Men det slutade med att vi fick klippning efter klippning. Det gick bra och jag fick två stycken som skulle ringa sen igen när det var dags igen :D

Resten av denna dag har jag inte gjort så mycket med. Somnade efter att jag hade ätit och vaknade för ett tag sen. Fortfarande sjukt trött, men med lite sällskap så bir man mycket piggare .. 

PUSS :D


Big city life

Varför får man alltid den där underbara känslan i magen när man kommer till sthlm? Jag trivs riktigt bra här, speciellt idag då det var strålande sol och man hittade balklänningen i första affären man gick in i.
Riktigt bra dag!

Uteservering
med en kall öl och trevligt sällskap, jotack där kom sommar känslorna direkt!

Morgondagen ser ut att bli rätt lugn med sovmorgon och shopping medans mamma sitter och får håret fixat hos syrran på salongen ( Saint&Sinners ).
Sedan blir det nog grillning med tjejerna eller lite lugn filmkväll:)


Dance with me

Ja då var denna torsdag slut.
Skönt att vi äntligen kommit igång med bloggen då olivia ;)..

Tänkte bara skriva lite kort om dagen innan jag slänger mig i sängs, ska upp tidigt och åka till sthlm över helgen.

Idag har jag och min dansgrupp varit öppningsnummret till Handeltraniees modevisning (Happy hour), vilket var riktigt kul men man känner redan nu att man är helt slut i kroppen.
Det vart 3 st föreställningar och alla var faktiskt riktigt lyckade så nu är det bara att ladda om och tagga inför söndag då vi har dans avslutning på Folkethus.


http://www.youtube.com/watch?v=-Ql_6R2h7ik&feature=channel där har ni dansen vi gjorde ! 



 Vart kort och gott de där då, nu lär jag verkligen ta och sova så Godnatt och ha det bra !

Puss Antonia


första

Jag ska försöka vara aktiv denna gång. Jag kan iallafall försöka..

UNDERBART väder idag
och jag har varit i skolan hela dagen och vi hade massa uf. Det börjar dra ihop sig och vi har mycket att göra så idag gjorde vi klart affischerna i alla fall. Med många om och men så blev vi klara till slut.
Och imorgon har vi mässa igen, styling och biljettförsäljning är det som står på schemat.

Nu ska jag fixa ihop en sallad innan träningen!

tjingeling


antonia & olivia

Ja men eftersom vi är så odugliga på att skriva på varsin blogg så kom vi på den briljanta ideén att starta en blogg ihop.
Och vår fina design kan vi tacka Lovisa Perman för!





Enyoj
!

RSS 2.0