Löken

slänger upp lite bilder sådär ..
vart ändrade planer igårså jag passade på att dö ute på gräsmattan några timmar och försöka få lite färg.

Appropå helgen så råkade jag gå och bli kär, i ett par riktigt fina rosa 12 centimetare, kunde inte låta bli så nu står de där och bara lyser på hyllan.
VAr in en sväng till sandviken igår på crusingen med Lovisa och kikade och kände efter ett tag att den kvällen var riktigt överskattad. Är dock så sjukt glad över det underbara vädret.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att åka och fika hos mormor sen klippa johannes och dra till borlänge =)

             



I MORGON SMÄLLER DET :D...


cbrown


if

supernice väder ! sitter ju nu ute på gräset och har det finfint i solen.  dock inte lika bra dag, men hemma är bäst.

Träffade på Lisa igår, vi åkte och köpte glass och sen kikade vi lite på fotboll. Sen stannade vi kvar efter matchen och grillade där. Aldrig hört killar som sjunger till dirty dancing, vet inte heller om det lät lika fint som orginalet men nåja.
Ändrade planer ikväll, tänkt att jag skulle ha dragit på fest, men jag ångrade mig lika snabbt som jag tackade ja.


Nothing else matters

Ja igår var det studentskiva, självklart ska man sitta fast i bilköer till 8 sen få stressa till förfesten och förfesta, vilket slutade i lagom kaos, haha !
Man lär sig verkligen av sina misstag så jag ska suga till mig de här och ta det lugnt i fortsättningen kan jag då säga.
Hoppas alla tjejerna hade lika kul och att lovisa hade en underbar födelsedag :)

Idag går man som asta 87, mindre kul. Det var så smockat med folk och såklart ska antonia gå och kolla på annat och missa ett trappsteg och ramla rakt på höften. Bra enté på lobby det, och riktigt skönt sådär dagen efter!

Men idag blir det att fira Lovisa eftersom hon inte fick en riktig födelsedag igår .. haha
Men nu ska jag göra mig i ording och skynda iväg..

kommer bilder sen!

Puss Antonia


Studeentskiva

Gjorde min sista dag hos maria och emma idag då, gick fin fint det! Sorligt att de är slut på praktiken men förhoppningsvis får man komma tillbaka i höst också=)
Morgondagen blir chill i sthlm med mamma, käka med bror och fira hans födelsedag och få naglarna fixade inför balen hos syrrans nageltjej.
Sen studentskiva, götttaaans
sen så fyller även pärlan 19 i morgon så GRATTIS i förskott!

Lördagen blir det att fira Lovisa i efterskott och käka tårta och umgås.
Söndag blire nog grillning om vädret håller i sig !
Känns som att de är en bra helg som väntar faktiskt:)
Och snart är det måndag, fyfan va nervös man blir haha .

Kommer lite roligare festbilder i morgon, känner att de har varit dåligt med bilder här ..




/ A

melissa horn

jag är trött och inte bra humör alls. 28 maj har inte varit någon speciellt bra dag.

Började med att det första man ser när man vaknar är ett skyfall. När jag skulle till salongen så var bussen en kvart försenad så där stod jag i spöregnet. Okej, jag fick ju längsta sovmorgonen på länge idag, men kom hem för en halvtimme sen.. Sista kunden vi hade var en löshårskund och det tog två timmar att sätta i det nya håret plus att hon skulle göra slingor, färga fransar och bryn OCH ta ur det gamla håret.

Imorgon är det fredag och på lördag har jag blivit bjuden på fest. Söndag blir det nog mest lugnt och kanske en grillkväll :) who knows!


torsdag hela dagen

jag tror det regnar va ..


boom boom pow

Egen hårvård, känns ju helt underbart, bara en klipping sen är håret i fin fin form!
Sen efter praktiken hann jag med att träffa Emma en stund också, riktigt trevligt och välbehövligt. Hämtade ut schemat för sommaren idag också, nu har jag har jag hela mitt sommarlov på papper!
Kollade på CLfinalen, som sagt just nu är jag inte vän med antonia..

Imorgon är det näst sista dagen på salongen och jag börjar halv tre och jobbar sent. Sen är det bara 9 dagar kvar i skolan om man inte räknar med helgen och sen blir det sommarlov!! Det är så sjukt hur tiden går fort, ett år kvar, sen studenten.. 

nu ska jag sova länge! Nattis


BARCA

Bra dag idag !
Hade min första rakpermanent idag, gick faktiskt riktigt bra och hoppas även killen blev nöjd !
Har varit en väldigt lugn dag på praktiken och i morgon göra jag min sista dag på studio 22 innan sommarlovet, känns tråkigt att de har gått så fort men jag har lärt mig så grymt mycket där och de är jag tacksam för :)

Lär ju ta och säga att dagen kunde inte avslutas bättre än att kära Barcelona går och kammar hem vinsten underbart gjort !

GODNATT :)

/a



keep you much longer

idag kom josephine till salongen för att bli färgad och klippt. Det blev superbra och jag hoppas att hon är lika nöjd som jag är. Kom väl hem lite sent för att kunna cykla till träningen så jag tog en promenad och såklart började det regna när jag hade kommit en bit på vägen. Envis som man är så vek jag mig inte utan gick rundan och medan jag gick så ökade bara regnet. 



Just nu sitter jag hemma själv i köket och lyssnar på musik och väntar på att mamma ska komma hem. Jag börjar undra vart hon har tagit vägen, men jag tror nog att hon kommer komma hem när som helst, eller jag hoppas. Alla verkar vara ute och rasta sina hundar just nu, tror det har gått förbi minst fem stycken på tio minuter.

imorgon är det redan onsdag?!

You make it real

       
               (bilder från 08)

Dagen börjar skönt nog med att någon idiot snott min cykel :) Någon ska dö med andra ord.
Älskar storvik så innerligt ibland, lort folk.
Tog mig sedan GÅENDES till tåget/skolan där en lång dag med prov och inlämnings uppgifter gjordes, skönt att inte ha lika mycket kvar nu faktiskt.
Efter skolan tog jag och Alexandra oss en tripp ner på stan för att njuta av det sköna vädret över en fika, råkade även göra ett litet ärende där också, så om en vecka smäller de, iih längtar fruktansvärt!

I morgon blir det praktik och sedan dans.
nattis
/A


25

Sitter död just nu och ska nog stänga av allt och sova. Har inte haft allt för jobbig dag idag, men är nog trött efter helgen fotfarande.. men iallafall så cyklade jag till salongen idag, jag är själv imponerad, men det var nice att ta cykeln. Det var perfekt väder och det tog inte alls lång tid. Var en två kunder på salongen idag, så vid lunch tog vi med hunden på en runda genom stan och givetvis blev det ett stopp vid glasskiosken.

Sen efter det tog jag min finfina cykel och cyklade upp mot kvarnsveden. Där jag spenderade eftermiddagen tills jag fick hämtning. Var hem och andades i en timme innan jag åkte på samling. Match.
Gick åt helvete för min egen del, och vi fick två mål bortdömda, missade chanser och allt gick fel, hur är det möjligt?! Jag var även nära att få en knytnäve i ansiktet idag :) 

17 dagar till sommarlov
25 dagar till midsommar
28 dagar till peace and love
171 dagar  ...

bjuder inte på någon bild eftersom jag och blogg.se inte kommer överrens


söndag

Ett annat ord för dö

avlid..


Catching up

Massor av roliga saker har hänt under de senaste dagarna, därför har det varit dåligt med blogg uppdatering.
Drar igenom dessa dagar kort så får jag skärpa mig med uppdateringen !

Hårshowen den 14e.
Lärt känna nya och roliga människor.
Klar med UF.
Sthlm med svenska b.
Viking Line cup.

Hårshowen är äntligen klar och man kan nu slappna av och fokusera på det som är kvar av skolan, vi tjänade in sammanlagt 19000 kr som vi ska ge till barnhem vi besökte i Senegal. Bra av oss !

Tack vare showen och sena kvällar har man lärt känna många nya ansikten vilket är ett plus.
Viking Line cupen gick väl mindre bra för oss men kul har det vart och nu ska jag bara ta och plugga till mitt engelska prov jag har i morgon som jag hade glömt bort, illa det för de är ett stort prov.

Sen så har jag min sista praktik vecka nu innan sommarlovet börjar.

 Trötta tjejer i Sthlm

.       

21 maj

Igår var jag i stockholm med skolan. Blev att gå upp tidigt för att bussen gick. Sen åkte vi först till naturhistoriska och gjorde någon frågesport.. Sen in mot stan och det blev lunch. Sen blev det några fina timmar där och några finfina investeringar innan det var dags att möta upp alla för att gå till dramaten.
Såg på Muntra Fruarna i Windsor. Först i början var den vädligt seg, med tanke på att jag somnade, men efter 2 timmar och en paus blev den rolig och slutade bra. 
Kom hem vid två och somnade gott.

Vaknade ovanligt tidigt idag, men det var bra med tanke på att jag fick ta mig till lugnet för att hålla en ensam Antonia sällskap. Luffa runt där hela dagen och det var trevligt och nu har jag kommit hem från en heldag där. 
Grattis Lovisa!!!!!

 

en uppdatering borde vara något

Länge sen det var uppdaterat här. Jag har haft mycket för mig under de senaste dagarna. Del var showen i torsdags och innan det har det varit färgning av modeller. En vecka som har varit rolig även om den har varit stressig. Men torsdagen var nog den roligaste dagen under denna vecka. Blev att dra sig mot skolan tidigt för att fixa första modellen, Izabell. Sen kom resten av mina modeller in ramlande. Det var så mycket folk att vi fick lov att ställa fram extra stolar i Dalasalen. Men hela showen gick galant, felfri och vi blev nöjda allihopa.
Efter showen var vi några som gav oss iväg hem till Linda för att fira lite. Kvällen slutade med Linda sprang hem från stan med oss i bilen efter.

Men vad ska man nu göra nu när showen är över? Det finns inget att planera och inget att tjäna in pengar till .. inga mer modellmöten. Inge mera UF för huvudtaget!!

För övrigt har helgen varit lugn, ganska intressant om man kan kalla den så.
Fick jobba extra idag, hur lugnt som helst men tur att lovisa jobbade, annars hade jag inte klarat av dagen.
Imorgon ska jag skriva nationellt prov i fyra timmar. Jeej 


                                                        

 
                                                     


elfte maj

började dagen med att vakna pigg och på strålande humör i storvik. Liftade nämligen med kvällståget igår efter modellträningen. Tog oss en rejäl nattpromenad för att rensa hjärnan ordentligt.. välbehövligt var det tror jag nog.
men humöret som var på topp när vi lämnade storvik sjönk fort när vi såg regnet och de små snöflingorna.

tog oss en tripp ner på stan för att inhandla material till torsdagen och sen blev det lunch i en smockad dalasal. Appropå män i uniform så var det ett gäng militärer där idag som störde vår matro. Lättnaden kom när vi upptäckte att de gick, men rätt som det var stod det en uniformklädd kille bredvid mig med en servett i handen. På servetten stod det ett nummer, inte hans eget utan en av hans modiga kompisar. När han hade lämnat det och gått kunde vi inte hålla oss.. så snälla som vi är.


 

/ olivia

You can never be like us -

isn´t it ironic..

Försöka kan man alltid göra, men resultatet kommer tyvärr aldrig bli lika bra.

nionde maj

Idag blev det ytterligare ett barnkalas, fick sån nostalgi sen man själv var liten och gick på kalas. Fick äran att gömma alla godispåsar.  Vaknade som sagt bredvid antonia. Blev en film igår, the house bunny.. jag vet inte om en var bra, sov hela filmen. Jag vaknade till varenda gång Antonia garva och då skrattade jag lite själv också.

I torsdags var jag, linda och alexandra i borlänge för att sätta upp affischer. Så vi tänkte vara lite smarta och sätta upp på haga, men tyvärr fick vi inte det för rektorn. Hon tyckte inte om våra affischer och vi fick inte sätta upp dem. Så trotisga som vi är så smällde vi upp två precis utanför skolan. Jätte roligt tyckte vi.
Igår var vi ute i skogen på naturkunskapen.. Kommer bilder neranför och imorn är det bara fyra dagar kvar till showen. FYRA DAGAR!!



"b"

/ olivia

No one sleeps when I´m awake

Fredag i Borlänge, blev massa bus med småungarna och film tittande i det dåliga vädret.
Lördagen började med att vi vaknade lite sent och fick stressa till tåget, underbart väder (Y)
Kollade nyss klart på filmer med mamma som var ifrån n'är jag gick på högstadiet, jäklar vad mysko det är att se sig själv på film egentligen!

Aja, gick in en sväng på min gamla dator och hittade massor av bilder sen första året på gymnasiet i Falun så nu blir det lite nostalgi bilder här på bloggen.
I kväll blir det lugnt och mys, morgondagen börjar tidigt med modellträning :D KÖP BILJETTER!

        

 

      

      



Antonia

SÅ SJUKT GLAD

varit i skolan från 8.45 till 19.45. Drog med Johanna och Emilia till borlänge för att handla smink och material till showen. Nu är det på gång alltså, sen blev det möte innan modellena kom och sen blev det catwalkträning. Det ser redan så SJUKT BRA ut så det är gaaaalet! Plus att alla modeller inte var på plats PLUS att ingen var stylad. Men den 14e maj!!!!
Haha jag vet inte ens vad jag ska skriva, är så uppe i varv just nu och jag ska ta och lugna ner mig och plugga en stund.

o

sen ville en herre att jag skulle skriva med honom som tack för att han hjälpte till med att hitta låtar. så TACK för hjälpen  :)

Falun

Klart jag blev sängliggandes i morse, hatar de här. Äckliga feber som kommer och smittar ner mig.
NU ska jag iaf slänga på mig kläder och dra i mig maaaasssa ipren sen åka till skolan och ha modellmöte, orkar egentligen inte ens röra mig härifrån men nu är det som sagt bara några dagar kvar så lika bra att bita ihop och göra klart allt.

/ A


Its getting closer



 

Fyfaaaaaaan jäkla förkylning och hosta som river sönder hela halsen, hur länge ska sånt här hålla i sig då :S Klarar inte av att vara sjuk, jag är alldeles för rastlös för att kunna ligga hemma och tycka synd om mig själv så jag kommer väl inte kunna bli frisk nu på ett tag känner jag!



Idag gjorde vi klart hela koreografin till hårshowen och började prova kläder osv och de såg riktigt bra ut, något som såg mindre bra ut var ju våra kära efterlängtade klänningar som kom hem från afrika igår..
Fy fasen vad vi fick oss ett gott skratt när vi alla började prova dem!
Min coctail klänning som skulle sluta mitt på låren slutade under knäna och byglarna satt helt snett osv.. Surt men jag fick iaf tillbaka min älskade "lilla svarta" som den kärt kallas..
Tog mig även en sväng in till gävle och mixade klart låtarna så nu är nästan allt klart.


Nee nu ska jag ta och pallra mig in på toaletten för en avsminkning och sedan gå ut och läsa det sista i engelska boken och dö i min säng.
Sovgott nu gott folk !



Antonia


skyfall

Idag har vi lekt modeller för en dag. Testade kläder och gångstilarna och nu börjar det likna något.
Klantig som jag är tog jag fel på jobbdagen så det blev träning idag och imorgon har vi seriepremiär. Jag som ville vara med, men vi har modellträning.

Hinner inte skriva mera, måste plugga och göra massa annat innan läggdags!

  
fick ju våra klänningar från afrika idag också.. inte riktigt som vi ville ha dem. Jag hittade en fin fin trörja bland alla klänningar och vi klädde in linda i plastfolie.

dead and gone

Tog mig till skolan och satt på bussen och lyssna på musiken till showen. Jag klarade inte av att lyssna på dem, blev så nervös. Men efter mötet idag så kändes det mycket bättre.
Alex och jag liftade ner på stan med Alexs kompis och jag gick till bussen för att ta dirketbussen till borlänge. Sen går jag förbi bussen som går hem till mig, så jag knackade lite fint på dörren och chauffören öppnade.

Varit på 6års kalas idag där det bjöds på chockladbollar, chockladrutor, bullar, 5 sorters kakor och massa glass! Snorungen själv fick en ny säng och en studsmatta utav oss och  han blev glad, så vi stod och hoppade ett bra tag innan det blev dags för subway.

Kom precis hem, mätt och trött. Borde plugga, men har kommit ur fas nu när uf tar så stor plats, men bokdiskution på fredag och den är tydligen viktig för svenskabetyget, så det borde vara toppen om man kunde vara bra förberedd.

orkar inte hämta kameran idag, bilder bjuds på imorgon istället :)
måste kila, ballar av stål börjar igen.

puss olivia


Sunset boulevard

Bra dag med planering och prat inför showen osv.
Hittat en ny modell att ersätta den tomma platsen som blev också, skönt att det löste sig såpass fort :)
Det enda som jag skulle vilja spy på idag är då engelska B provet jag har på onsdag och inte kommer hinna plugga till .. Power point presentationen går inte att öppna på min dator heller så jag älskar mitt liv idag!
Haha, i morgon blir det iaf mixning av musik och råplugg på tåget dit och hem.

Efter alla möten idag slänge jag och sanna oss in i bilen för att försöka hinna ner till stationen till mitt tåg, och med den röta man har så hann jag med mitt kära tåg, tack för den!

Nu ska jag ut och gå med min lilla dogg och sedan ringa och gråta en skvätt till Olivia som jag hoppas har något kul att säga. Kanske skriver en lite roligare uppdatering om någon timme efter mitt samtal med miss Berglund


PUSS antonia

3e maj

  

Olivia och jag tog oss som sagt en tripp till gävle för lite shopping och chill..

Helgen har varit underhållande och bra tills jag nu kom på hur lite det är kvar till showen och vad mycket jobb vi har kvar.
Stress var bara förnamnet men det kommer bli en riktigt bra show de här, se till att komma på den och bli inspirerad och underhållen!


Idag blir det att försöka plugga inför prov i veckan och inlämnnings uppgifter jag har kvar, mycket som kommer hända denna vecka, kommer vara så jäkla glad den 15e maj då man kan andas ut och lägga showen bakom sig!
Och bara fokusera på skolan osv.

Planer inför sommaren smids för fullt också men inget som jag tänekr avslöja för er än =)
Roligt  med musik, nya människor och massa sol innehåller de iaf.. haha

PUSS antonia

Gävle

Hemma från en helg i Gävle / Storvik med Antonia. Åkte dit igår förmiddags och Antona hoppade på tåget i Storvik så vi åkte vidare till Gävle. Jag lyckas alltid ha sådan tur, slapp betala resorna både dit och hem. Gratis turer gillar vi.
Väl inne i Gävle så blev det en runda på stan. Blev investeringar och en thailunch. Trodde att vi hade missat bussen hem och att vi var tvunga att vänta en timme, men sen kom den gula vikariebussen som tog oss till storvik.
Blev att slänga sig i soffan och kika på film, men en viss person somnade så vi fick lov att kolla om ungefär 25 minuter..

Idag har det inte blivit så mycket gjort, tog tåget hem och nu ska jag städa och sen blir det träning :) Fullsmockad vecka framför mig igen och imoron är det 6 års kalaaas :)

  

 

/ olivia

Saturday night fever


Vaknade 09,30 av att alarmet på mobilen satte igång och insåg att jag skulle upp och städa vilket inte är det mest tilltalande man kan göra på en lördags morgon, men eftersom jag får finbesök från Borlänge så hade jag inget annat val än att resa mig upp och påbörja städningen.

Blev nyss klar och ska nu slänga mig in i duschen och göra mig i ordning, Olivia kommer med tåget runt ett och då ska vi skynda oss in till gävle för lite shopping och mys på stan!
Kvällen kommer antingen ta oss in i biosalongernas mörker eller in på någon härlig restaurang, det återstår att se :)

Men nu tickar klockan och de fina vädret.


PUSS antonia

soool

nyss vaknat och nu ska jag ringa och väcka antonia. hon kommer döda mig

Sjukling

Vaknade upp i torsdags utan röst och göör förkyld, så det var riktigt skönt med halvdag på praktiken (slutade kl 14).
Begav mig sedan till Borlänge för att dö på Olivias soffa och kolla film och äta gott :)
Blev en lugn sista april för våran del men faktiskt så var det riktigt skönt att göra absolut ingenting en sådan dag!

Idag vaknade man kl 7 av att Olivia råkat ställa in alarm på sin mobil, det gillar vi verkligen. Somnade som tur var om och sov till 11 och vaknade till skinande sol och 22 graders värme.

Blev solning och glass i Borlänge och sedan skyndade jag mig hem för en mary kay / film kväll med mina dans tjejer (Y)
Tack för den riktigt goda maten Pernilla och tack ni andra för en go kväll ;D(kommer bilder sen .. )

Nu ska jag ta och sova så jag är pigg i morgon när jag får besök av Olivia, oväntat va ?
haha..



PUSS antoniaa

RSS 2.0