Längtan efter de (än så länge) omöjliga


Nu har det varit mycket tjat på både mig och Olivia men de som har varit utomlands och upplevt endast bra saker förstår nog oss !

Just nu vill jag bara gå klart skolan så snabbt som möjligt så jag kan åka tillbaka till Napa för en andra säsong och sedan röra mig vidare utomlands. Känner ingen som helst dragning till att stanna här hemma! Visst att man saknar alla sina vänner och sin familj när man drar men de som verkligen älskar en och bryr sig om en finns alltid kvar. JAG VILL TILLBAKA !!!

Idag var första skolveckan med hela klassen, skönt att få träffa alla igen och börja planera inför detta (mördar år).
Gesäll står och väntar i maj som vi ska slava sönder inför, känns sådär men fan nu vill jag bara bli klar som frisör så jag kan ut och resa.

tisdag blir det iaf utbyte av natur med skolan, ska fjällvandra med idrotten tills på fredag! Tror nog dock att det kommer bli kul för vi är ett bra gäng som ska vandra:)
Leva på nudlar och frysa ihjäl låter väl kanske inte skitkul men de är ju en upplevelse i sig.

Dags att dra ut och gå med puddingen(cisco) nu, var ju ca två månader sen sist, om man inte räknar med i lördags haha . . .

PUSSPUSS











friend lover

Fortfarande förkyld, men nu är det på bättringsvägen iallafall. Dog i min säng igår, helt utslagen, jag förstår inte vad felet är.
Drömde om zlatan gjorde jag också, sen idag har jag klippt en massa typ sen hjälpt till att rensa trädgården hos min syster och sen har jag och mamma varit och handlat inför idre på onsdag. Som sagt, idrott B ska tillbringa två nätter och tre dagar upp i idre, dvs jag och antonia ska vandra. Tror det kommer bli kul, vi har ju vårat camp, tar upp det igen sen peaceandlove, fast denna gång har vi tält!

men nu ska jag nog sova igen, känns inte som att jag gör något annat än att sova.
Jag vill bara tillbaka till magaluf, kommer tjata om det rätt länge jag vet, men det är så det känns. Men imorgon börjar skolan på ritkigt, dvs vi har riktiga lektioner och jag får träffa hela klassen igen, det var ju ett tag sen sist. Plus att jag åker med tilda till skolan så det känns skönt.

men nu är nattis för denna dag!

NO STRESSSS

Helgen i helhet har varit riktigt bra!
Fredagen var riktigt mysig, gårdagen borde vi kanske inte ens prata om haha !
Började Lördagen med att lovisa kom hit och vi färgade hennes hår och gjorde oss i ordning precis som förr i tiden.
Kom sedan till Emma där alla tjejerna var och man fick sin underbart spårade utekväll med alla igen:) Efterlängtat nu efter sådär två månader på Cypern!

Idag blir det rehab om jag känner mig själv, ska iväg och träna senare i eftermiddag också (Y) Känns riktigt bra  . . . haha

Kommer upp bilder sen :)

 


tillägg på det under

fungerade inte att lägga till text efter videoklippet ??

är sjuk, inge jobb på hela helgen, jag ska nog sova snart igen, är så galet trött, jag vet inte vad felet är!
saknar maggan också, klippet under är för maggan, tjejerna fattar :)


lördagkväll


javisst ja.

cbrown´s dom .. läs http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5694693.ab


morogon

sämsta morgen på länge, och det kommer bli sämsta och tråkigaste lördagen på länge..


ingenting.

började dagen med att jag sov 11 timmar, kändes bra med tanken på att jag inte har sovit tillräckligt bra den senaste veckan, visst sova är överskattat, men när man somnar i skolan så kanske det är dags att ta igen sömnen(?)
Har verkligen inte gjort någonting idag, varit hem till min syster och ätit lunch och klippt lucas och råkade somna i soffan där ett tag.

Somnade i soffan nyss efter att någon kilade mig på ryggen och i håret, det är nog det bästa som finns, så nu funderar jag ärligt på att sova vidare, (vafan är felet?).  ska upp och jobba imorn och min röst lär bli lite bättre.


22.00

bilder ifrån maggan får ni kika på fejjan istället :)
mår nog bättre nu än tidigare, varit och kolla på matchen idag, tredje vinsten i rad nu!!
annars har det varit en bra dag, tacos idag igen!



nu ska jag krypa ner i sängen :) natti

Hon är tillbaka

Då har man äntligen tagit sig i kragen och börjar skriva i bloggen igen!
Jag har haft det så sjukt underbart i Ayia Napa, jag var där i ca 8 veckor och jobbade som säljare för Grabbarna Grus.
Dvs jag sålde biljetter till festerna vi arrangerade i veckorna.
Jag har träffat massor av nya och underbara människor och känner att dit ska jag igen!

Jag klev ut från arlanda ca 02,00 på fredag natt och fick se där att Lovisa och mamma stod och väntade, en syn man hade längtat efter.
Helgen blev riktigt mysig :) Och avslutades med bootcamp så jag knappt kunde röra mig på måndga morgon ! Sen var det dags för första skoldagen på den nya höstterminen. 

Igår fick jag träffa olivia för första gången på två månader och det var då ett efterlängtat möte :)

Finns så mycket att berätta men känns som att det är bättre att jag lägger upp lite bilder och så får de som kan, prata med mig i verkligheten och höra om sommaren.



/ A

två timmar senare

.. ligger jag nu nerbäddad i min säng. Kände att min hosta och halsen inte orkade med skolan. Så efter lunch tog jag mig ner till bussen och åkte hem. Så nu ligger jag och kollar på mtv, funderar stark på att ta en kopp te och lägga mig och läsa min nya cosmopolitan. Tror även att jag får besök senare idag också, men det visaar sig.

jag saknar bara magaluf så sjukt mycket, jag får ångest när jag ser bilder,  jag vill inte vara hemma! Jag har varit hemma två dagar nu, känns hemskt. Saken blir inte bättre heller att jag är sjuk, svininfluensan välkommen.

just de, cbrown har ju fått sin dom under de senaste dagarna. Straffet blir samhällstjänst, ta bort graffiti och tvätta bilar i sex månader...

nu är ögonen tunga, det blir en lite powernap!


skolan.

finns många speciella som har börjat nu.. rätt glad att jag bara gå här ett år till.
jag inser nog nu hur glad jag är som har min lilla klass och att jag inte går i klasserna under :)

nyss haft mentorsamtal, fick reda på jag inte behöver läsa historia eftersom jag har tillräckligt med poäng, kändes bra det där.
Sov som sagt hos anton i natt, käkade tacos och sen gick vi ut i stugan och jag dog. Vaknade tröttare än någonsin och vi somnade på tåget, det var väldigt nära att vi missa stationen, då hade det blivit en väldigt lyckad morgon.

Nu ska vi vara lite duktiga och plugga lite clips och curler,
bye suckers


so nice and sassy

godnatt sverige

maggan 09

bästa bästa bästa veckan ever!! alla människor omkring och allt , hela maggan var helt underbart. Jag vet inte om jag kan förklara hur bra det ha varit, det måste upplevas. Men jag älskar er tjejer, ni är bäst! utan er hade det inte blivit av.

OCH JUST NU SITTER JAG MED ANTON! EFTER TVÅ JÄVLA MÅNADER!



"
She is nothing like a girl you've ever seen before nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful"

MAGALUF

vi har det skitbra har nere, det e galet varmt och det e hur underbart som helst.

nyss kommit ifran stranden och nu ska vi chilla lite innan bbqfest.
grabbarna var kul igar. os som fan.

vi lever och nu ska jag sluta skriva,

tjingeling

arlanda jej

alla sover - ingen sover vare ju.

Jag tilda och hannah är vakna. Kaj lovis och jennib slaggar lite längre bort. Så vi tre sitter och nördar lite på datorn för att försöka få tiden att gå lite fortare.. Har försökt att sova faktiskt med det resulterade till att jag låg och smsa med hannah som låg 10 m ifrån mig.
Incheckning sker om typ tre och en halvtimme och det känns som om det kommer gå fort.
Kia har ställt klockan på 04.40 så vi ska hinna till incheckning och vi får absolut inte missa planet nu, det skulle vara katastrof!

Så om ungefär 7 timmar har vi typ landat och troligtvis fått ordning på allt och kanske tilloch med är på väg ner mot stranden, vem vet?!!

DET ÄR SÅ SJUKT GALET!?!
och nu känner jag att jag bara yrar, kanske det är dags att tacka för mig och typ avsluta detta inlägg..
Men jag fick ett avsked som jag väntade på iaf från en viss person. HIHIHOHOHO
nu räcker det olivia

Bye

HEJDÅ



nu snart åker jag mot tågstationen och möta upp alla flickor. Sen rullar tåget mot arlanda och sen blir natten lång innan planet lyfter. Medans vi är borta börjar skolan och antonia kommer hem och mina tjejer spelar två matcher och har lagfest! Men som sagt vi lever livet i magaluf för nu drar vi tjejer, nu behöver vi inte dagdrömma längre!
 
The energy never dies
Fullt ös (
totalt) medvetslös
Nu kör vi!


BYE SUCKERS

gävle typ

Uppstigning imorse skedde 07.20. Jag har inte gått upp så tidigt sen skolan slutade och det kändes helt sjukt, men jag tog mig upp. Inklämd mellan två barnstolar med varsin dvdskärm framför sig bar det iväg mot furuvik där hela dagen har spenderats. Dagen var välbehövlig, men den tog på krafterna och nu har jag inga kvar så nu ska jag nog ta och släcka för idag. Denna vecka har varit dryg, haft klockan på ringning varenda dag och det kommer även ringa imorn också.





bjuder på dendär fina bilden som togs under min morgonlur.

bra jobbat olivia

härlig start på morgonen innan jag ska äta frukost 20 minuter innan jag ska åka att jag inser att mitt bankomatkort och id kort är borta!!!


denna får avsluta kvällen


max

Idag har jag jobbat, sjukt mycket folk, fattade inte vart alla kom ifrån. Men tiden gick fort och nu är jag hemma. Glömde matlådan hemma och höll på att missa bussen och blablabla, en dålig morgon men dagen blev bättre.
Mina fötter värker också, vet inte men jag kommer få finfina blånaglar snart känner jag på mig.
Snart är det träning nästa och jag har faktiskt tagit ner en resväska nu plus att jag har börjat fila på en packningslista.. nu är det ju inte alls långt kvar och jag kommer tjata om det tills vi åker! 

Imorgon gör jag mitt nästsista pass på hela sommarlovet, hur sjukt känns inte det då?  Sen börjar skolan igen, men inte för vissa, för vissa åker till MAGALUF!

:)


hjärta


vi lagade ju världens godaste mat för nån helg sen!


men jaa

Skorpionen Vecka: 33 :
Det här är en vecka av balansgång och det är något du är bra på. När det handlar om dina ord och dina tankar, hushållar du med dem på ett för dig typiskt sätt. "Den hemliga Skorpionen"! Till helgen ställer du dig frågan: "Är det här arbete eller är det nöje?" När man undrar över sådant, har man flyt i livet.

dö.

2008 blir ett minnesvärt år för skorpionen, eftersom många bra saker händer under året. 2009 kommer att vara ungefär lika lyckligt.

Redan under början av året kommer Jupiter att förse skorpionen med mycket energi. Skorpionen blir mer aktiva, de kommer att vara upptagna hela tiden och otroligt passionerade.

Människorna i din omgivning kommer att vara öppna för dina idéer och många gånger vill de höra vad det är som rör sig i kikaren på dig.

Under 2009 kommer du att ha många romantiska möjligheter att välja emellan. Inte många kommer att lyckas med att motstå den välkända magnetismen som karakteriserar skorpionen. Du kan gärna leka, man försök inte ta något seriöst eftersom du kan bli besviken senare.


Under de första två månaderna skinner du som mest. Du kan prata med vem som helt om vad som helst (även med de som du tidigare försökte ta kontakt med utan resultat). Den här charmen kommer att vara fram till mars månad, och kanske till och med under en del april månad. Det viktigaste och mest otroliga blir att skorpionen kan framföra allt för alla, som någonting normalt.


På jobbet kommer du att vara uppskattad och älskad av dina chefer för ditt sätt att utföra ditt jobb. Din ekonomi kommer att befinna sig under kontroll.


Under september och oktober bör du vara försiktig i dina relationer. En flirt kan omvandlas i en mycket seriös relation. Om skorpionen är singel, bör denne inte tveka att uttrycka sina mycket djupa känslor. Skorpionens partner kommer att vara imponerad av att höra skorpionens djupaste och intensivaste tankar och känslor.


Varför hatar gud mig..

Trött.

Dagen har inte varit så speciell, tog mig upp tidigt för jobb. Träning senare och sen nu är det sängen snart igen för imorn ska jag ut på äventyr.
Nu är det verkligen bara en vecka kvar tills alla börjar skolan och VI flyr landet i en vecka! Det kommer bli sånt drag.

Har inget vettigt att skriva så jag slänger in några bilder sen förra veckan, alltid så seg som vanligt.


kissikatten som vägra låta oss sova i torsdag


vi åt glass i mängder


& igår fastnade jag framför sunes jul med jennifer.


lovets sista vecka.

Jag skulle ha varit ledig, men jag tog åt mig extrapass så nu har jag fullt upp hela veckan.
Igår blev det ett mycket sent nattdopp med hannah, cyklade i mörket och sov sämst.

har varit och badat med linnea också, fick med mig kameran då.



:)

                                                   

.






:D

okej jag måste erkänna att mitt humör är just nu på topp! och jag kommer inte kunna sova på ett tag.


dagen till all ära har varit bra, åkte hem till hannah en stund innan vi drog på fest, och sen for jag vidare.. !!!!!!! HELT SJUKT!

 

fredag snart lördag

Kom för ett tag sen hem i från tilda.
Mina senaste två dagar har varit händelserika, typiska sommarlovsdagar. Jag är inget annat än glad nu. (Bilder kommer sen imorgon kanske, pallar inte nu)

btw, jag pratade med min anton i telefon i förrgår tror jag att det var. Det kändes helt sjukt, inte sagt ett ord till varandra sen 28 juni, 28 JUNI! EN HEL MÅNAD HAR DET GÅTT!

Nu ska jag sussa, dagen imorgon kommer bli lång.
Pussssis (jag behöver ingen kudde längre, nu har jag alla mina)

robert p

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5608667.ab

- tar vad jag kan få...

game over.

Två timmar tidigare idag och imorgon är det 9 timmar och sen spökrunda på natten. wiho
matchen idag gick över förväntningarna. Men jag kommer nog inte kunna ta mig upp ifrån sängen imorn.


helt vanlig tisdag.

Vaknade idag av att jag var hungrig. Gick upp och såg att min syster hade kommit hem och var påväg att äta frulle så jag gjorde henne sällskap. Sen tog jag mig till körskolan, JA det är sant! Satt där och pluggade i ungefär en timme innan jag mötte elin på kupolen, gick runt en vända innan vi tog oss hem till elin en stund.

Övningskörde idag också till träningen och nu är jag hemma och inser att jag har match imorgon. Jippie..

Hörde ifrån antonia idag också, eller pratar med henne mer eller mindre varje dag, men idag hade hon träffat jossi och fått sitt godis. Enligt rykterna så blev hon jätteglad och jag känner mig bra att jag lyckades.
Nu är det bara TRE veckor kvar.

Och TVÅ veckor till magaluf!

När jag hör din röst.

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska krypa ner i sängen snart, det blir nog några sidor ur "när jag hör din röst" - dvs andra boken av stephenie meyer. Borde se ett ph-avsnitt men tror inte jag pallar det idag.

Annars har dagen varit bra, imorgon är jag ledig och jag ska troligtvis hitta på något med elin.
BIlderna ifrån helgen borde också komma upp, men linnea har dom, måste få dom av henne först. Mina på telefonen blev inge vidare.


en timme

sen måste jag duscha.
ut till den lilla sol som visas nu.


hoffmaestro

Som sagt gårdagens spenderas först hos linnea med en jättegod kyckling och wook!! Sen vidare till peace and love caafét för att se Lasse Lindh. Träffade Josephine, Sara & Mathilda där också :) Blev falun tillslut ändå .. tog oss med bussen dit och lyssnade på hoffmaestro.
Efter ett samtal somande vi vid halv tre i Linneas säng.

Dagen till ära så har jag varit och handlat godis till fröken ayia napa. Hon får en påse med svenskt godis som jossi fraktar ner eftersom hon åker ner nu! Hon kommer få det så gaaalet kuuul! 
Sen la jag mig på gräsmattan och "dog" i några timmar tills jag upptäckte att det låg en igelkott  och sov en och en halv meter ifrån mig.. sprang in och hämtade pappa.

Varit och grillat också, är fortfarande proppmätt och imorgon väntar jobbet igen, mina två veckor är slut. Men har bara 4 pass kvar så det känns bra.

felm nu tack.

lördag natt

Att det skulle bli en sånhär kväll hade jag ingen aning om.
Men vissa slutar aldrig att förvåna en.


i taket lyser stjärnorna

Japp vad kul, skrev ett inlägg nyss men det försvann.. råkade klicka på fel knapp.

Hur som helst har jag varit hos alexandra idag. Tilda kom och hämtade mig och vi for mot falun.
Hemma hos alex blev vi bjudna på glass med färska hallon och maränger.
Första filmen vi såg var I taket lyser stjärnorna. Den var över mina förväntningar, helt okej film faktikst.
Andra filmen var Twilight eftersom alex inte hade sett den.. hade hon fått skrivit en rad skulle hon skriva att jag och tilda grät halva filmen. Vilket vi inte gjorde, men man blir fast på ett annat sätt när man har läst boken..

Nu ska jag krypa ner och läsa innan jag släcker för idag..
Adios!



RSS 2.0