JK

Pojkvän på vift

goodnight


mindre än 4 veckor kvar nu

Hemma från en kung vecka i sthlm. "Tillbaka i verkligheten" känns det som.......... Uscha men fan snart är det lov :) Bodde hos min bror denna vecka och SOM jag njöt av att ha en dubbelsäng för mig själv. Dags att uppgradera 120 sängen nu känner jag?!

Nej nu ska jag ta och avnjuta min efterlängtade cola zero och sedan sova i min goding säng. PUSS



11:50

godmorgon,  kommit på att jag har haft en glassig vecka hittills.

nära nu va

HALLÅ JAG HAR JU LOV SNART!!!
studenklänningen är beställd! det är inte långt kvar nu.
imorn kommer bästa linnea till salongen för att bli fin i håret :-) jag har ju saknat henne.

det bästa med tisdagar, nytt gossip girl. det ska jag se nu!
godnatt

två dagar

jag skulle ha fått en massage idag men det blev ändrade planer så nu ligger jag fortfarande i min säng. Ska åka till salongen om ett tag.
 


okej.

 vem är han?

100329

en riktigt seg måndag har det varit, även fast jag har haft mycket att göra, och har ännu mer att göra nu de närmaste timmar .. men först:














söndag kväll:


. .

Att spela svår fungerar kanske som en kul grej i början.. Men det håller inte i längden, jag lessnar då iaf snabbt om det pågår för länge.

do you wanna die happy - pang

eftermiddagen och kvällen blev fin du, det var en bra söndag.
nu har jag nyss haft hela alfabetet och jag ska sova för imorn är det måndag och jag har då bara fyra dagar till lov. det gillar vi. fyra dagar till torsdag för huvudtaget. fyra dagar till påsk. fyra dagar till första april.

det får komma ett bildregn imorn istället. jag fick en massa annat på tankarna så gjorde mig trött för att ens lyfta ett finger till.


it's a party at a rich dudes house

Begravningen var otroligt fin i fredags, känns tungt men bara att kämpa på nu. Annars har det varit en mysig men festfylld helg!! Tror ollie drar en bildbomb lite senare från gårdagen :)
Umgåtts med Lovisa idag, du är bäst vännen och du kommer att klara det här ! I morgonbitti beger jag mig till sthlm för ytterligare en praktik vecka, woho :)

Rock n roll


.

"Many have called but the chosen Is you"

kvällen igår,

var händelserik. ska slänga in lite bilder sen.
började lördagen med en klippning och sen for jag till kupolen. Uppstod en liten incident som jag levde på under dagen, och det ska alltid hända när jag är själv!!! tilda kom och hämta mig och toni och vi åkte mot henne och det blev en bra kväll trots allt.

men tack för nu vet jag.


vi ser framåt

nyss kommit hem, åkte till tilda och kikade på innebandy, sen for vi ut på äventyr. Slutade kvällen med att vi hamnade i en soffa och jag fastnade i filmen som vi såg.

nu ska jag sova för imorn är det mycket som står på schemat!

freedaaaaag min vän.

men godmorgon. blev väckt av ett samtal och nu har fortfarande inte rört mig upp från sängen, gillar dessa fredagar enormt! idag ska jag åka till idrotten, spela bowling och sen åka till L. Det gillar vi!

kvällen ska enligt planeringen spenderas hemma hos t med innebandy och wii. Men allt kan hända om man säger så.

dags för frukost nu


25

Då var hela familjen hemma igen. Alltid kul när syskonen kommer hem och den ena bär på magsjuka och den andra snömular mig de första han gör. Går bara och väntar på att magsjukan ska komma krypandes just nu..

Men bra dag ändå, fixat klart lite utav småplanerna inför våren nu.. pepp som sjutton :D
OCH i morgon är det begravning och DM som väntar. Kul löningshelg.




tack nu är det inte tisdag

Idag har det varit en bra dag :) HIHO jag vaknar på toppenhumör, jag får skjuts till skolan av matilda sundström (hjärta) jag har samhällslektion (mindre bra) & vi har curlat.

Jag har nyss kommit hem ifrån en joico visning. Den var okej, det var bara korta frisyrer och en killmodell bara. Lite segt eftersom jag inte såg så mycket för jag hade en lång framför mig, älskar att tillhöra det kortare folket.

När jag satt i bilen på hemvägen var jag sjukt trött, nu är jag övertrött och jag vet att jag inte kommer kunna somna tidigt idag så jag kommer ju vara död imorn i skolan. Det är la gött med torsdag imorn, det går fort nu.





en helt ny onsdag

like a girl changes clothes..

JO curlingen var rätt rolig ändå men inget jag skulle se till att "idrotta" med om jag fick välja själv. Vill ha mer fart i det jag gör. Nu blir det en långpromenad med hundrackarn medans tjejerna är på visning. Nu börjas det smidas goa planer inför våren, det gillar vi :)


Då köör vi !


is it better is it worse ?



anything that's worth having is sure enough worth fighting for ..


telling the right lies

Flickan på resande fot känns det som att jag borde döpas till.
Sthlm en hel vecka
kommer hem 1 dag
beger jag mig till borlänge i 3
kommer hem en kväll
sedan är det helg och jag åker till sthlm igen.
Känns som jag spenderat mycket tid med familjen nu senaste veckan .. känn ironin :) Men som ett citat ur en utav mina favorit låtar : You don't know what you got until you're missing it alot ^


mendu, krya på dig

nu blir det bara bättre

förstör aldrig ett förlåt med en ursäkt(?) 

punkt och jag avslutar denna tisdag utan ett leende

men vilken rolig tisdag

vaknar av att jag får en kudde kastad i mitt huvud, tänkte att klockan är för lite, ja klockan var halv nio. Älskar er.

tar oss till skolan med omstädigheter och krångel. Mådde inte riktigt så bra, och innan bussen gick tvekade jag på om jag skulle åka eftersom vi bara hade en lektion. Så när vi väl kommer till skolan har vi ingen lektion! Ja men så rooooooooooooooooligt. Jag gillar denna dag väääääldigt mycket!

heij bloggen

gick inte allt för bra att somna igår, något trissade tjejer låg bredvid varandra och kryddade på allvar. så man var inte så jätte pigg idag när vi skulle upp för att hålla en liten kille sällskap.
idag har vi nog tagit oss några varv runt jorden. vi har nog sjungit oss ganska hesa idag.
händelserik dag och man kan inse att man slutar aldrig att förvånas.

nu sitter någon bredvid mig och gnäller över hur jag skriver idag så jag avslutar här och nu.

In the ayer ...(intern)

en för jävla fin söndag

vi har haft mycket för oss idag. Finns nog ingen som inte har gnällt över vädret idag. Tråkigt var det, men jag tog mig till falun för att hämta toni. Satt bara i en bilkö hemifrån mig till falun som gick i 40km/h :) jej

drog en tur på kupolen och sen hem till syster och tjilla för fullt :) det gillar vi.
nu ligger toni på min sköna matta och jag sitter i min säng, vi har nog fixat ihop världens bästa skiva för denna månad och snart ska vi se en film innan vi ska sova.

(OCH SJÄLVKLART KAN BLOGGEN TA SIG! JAG SOM TÄNKTE BJUDA PÅ EN FIN BILD)
ja jag har damp hejdå

00:35

alla som är snälla mot oss, är vi snälla tillbaka.
och nu är vi extra snälla :)


All stars







are we an item, boy quit playin'

Lugna lördagen idag infirades med cola zero och tacos. Nu sitter man här mätt som ett as och dunkar musik och väntar på att conversen ska torka. Äntligen är de vita och fina igen.

3dagars i borlänge väntas. woho




Romeo take me somewhere we can be alone


one time

vaknar 06.58 och tror inte det är sant att jag vaknar.
somnar om.
08.15 kommer mamma in med telefonen och min kära syster som knappt kan prata frågar om jag kan jobba i stället för henne. Jag uppfattade ingenting och jag kommer inte ihåg mycket av det samtalet.
Somnar om igen, för att sedan stiga upp och åka iväg mot jobbet. wieho
men jag hade en kul dag ändå.

gårdagen spenderades med elin! :) mycket trevligt och det blir en till sån kväll snart. ska pallra mig i väg och imorn ska a komma hit och leka ! det gillar vi! för då blir det tredagars!

partie
 Jay Sean – Do You Remember - Ruff Loaderz Remix

Back to basic

Då var man hemma igen från storstaden. En riktigt bra och lärorik vecka, så jäkla kul att få jobba med tjejerna på salongen och att ha folk omkring sig med precis samma humor och sjuka idéer som en själv:) Tog tyvärr inga bilder men det får bli v13 när jag är där igen !

Mys med mamma framför tvn ikväll, skönt att vara hemma igen samtidigt som man verkligen vill vara kvar i sthlm.

Tjing


torsdag hela dagen

tog mig en sovmorgon imorse, det var nog välbehövligt.
fixa lite med lovis hår idag innan jag for vidare till jobbet.

imorgon är det FREDAAG! jag ser framemot denna helg, för jag har absolut inget planerat.

nattis blogg.se funkar inte

23:22 nattis

du är inte svår

we keep quiet 'cause we're dead if they knew

Jag har alltid undrat vem som använder trosor som går över navlen. Alltid när vi städar i den korgen på jobbet så är det alltid diskussion om dessa trosor.
tänk er en äldre dam som är 65+ med kanintänder och röda läppar. Ett hår som är gult och vitt.
En sån dam kom in på jobbet för någon dag sen, hon skulle reklamera ett par trosor. För hon tvättade nämligen kläder innan hon började använda dom. Men nu var det så att en sömm hade släppt. Så hon fick följa med mig så vi kunda fixa ett par nya åt henne. När vi går mot underkläderna berättar hon att hon tycker det är skönt att ha ett par rejäla trosor när man är ute i naturen, och åka skidor osv, för då kan man minsann inte ha några sängkammartrosor inte. nejnej här skulle vi ha sådana som gick över naveln...mums

När jag stängde en dag förra veckan kom en securitasvakt fram till mig när vi hade hämtat galgar i kassorna. Hon berättade då att det stod en kundvagn vid schampohyllan med ett litet sovande barn i. Grejen var att föräldrarna hade gått in på toaletten tillsammans! och toaletterna ligger utanför butiken. När de kom ut ifrån toaletten såg det mycket belåtna ut.. ännu mer mums där.


 
jag fick två paket i brevlådan igår :) 


bjuder

exakt 10 veckor och 1 dag. sen så


vi har för mycket fritid




HE

i'm going down down down down

en toblerone

gårdagen var som den var. till en början var det kul, men en kille med en namnskylt "värd" förstörde princip allt. Men den attityden.. men det slutade fint och vi kom hem på en finfint sätt.

nu ska vi äta frukost sen ska jag hem och plugga. Något jag inte ser fram emot.

En månad kvar nu ..

Vart en sväng till borlänge igår trots allt ! Fotbollskikande och allmänt skön dag. Kändes dock mindre roligt när man fick lov att sätta sig på halv 7 tåget hem igen och lämna partypinglorna pga match idag..

Men nu taggar man om och beger sig iväg på bortamatch i moora!



PUSS


nu kör vi

the E.N.D
med m.sundström


lörday

idag har vi kollat på fotboll och nu är det dags för äventyr, vi mellanlandade i bbyn hos matteus.

wieho nu ska vi vidare

feel my temperature rising

Varit ute och gått uppe i skogen med skrället, så underbart väder idag ! Dags att göra sig i ordning nu kanske ..Tacosmys hos Emma och sedan utgång med tjejerna från laget :)) Tonight's gonna be a goood night !! Riktigt skönt att få komma iväg och tänka på annat.





never ever ever apart.

fredag.
ledig ifrån skolan.
träna.
plugga.
lunch.
jobba.
träffa tilda.


first day

Har haft en riktigt bra dag med Lovisaa. Något som verkligen behövdes + träning :)

Helgen kommer se ut ungefär såhär :
Körskola
plugga
Lagfest med halva laget.
mys ?
Hundvakt
Match
packa inför sthlm

Ett rejält minus är ju att man inte kan umgås med ollie pga SJ.. tack för att ni har första tåget mot storvik 12,48 på en söndag? Ett tåg kl 10 skulle ju inte ha suttit fel..


23:26

toni toni .. ♥ 

min dag har varit yr. jag yra till det på slutet och nu är jag trött.
så god natt .

Jason Derulo – Strobelight - Non-Album Track
Lil Wayne – Knockout
Jason Derulo – Encore
Simon Webbe – When We Were Young (Live From Abbey Road) :)

the sky's the limit

Nu är lidandet äntligen över och du har det förmodligen mycket bättre nu. Saknaden kommer bli enorm. Världens bästa människa, jag älskar dig något så fruktansvärt. Lights will guide you home, Mormor <3

Hate this.



vi möts där uppe sen !


I never thought that this would be easy

STÖRD men riktigt bra dag :) mycket bilåkande haha .. Slut som människa just nu. Var riktigt skönt att få träffa klassen och få upp lite energi.

- ja eller nej, två eller en är ju frågan?¨



SUMMER OF 08 .. nu är det inte långt till sommaren 10


en trissad måndag

startar dagen med en försovning, jag var nog skapligt trött. hetsar och skyndar mig och inser att jag har en bil stående på gården som jag tog mot skolan. Åker till skolan och sen ner på stationen för att hämta upp anton. Kommer till skolan och inser att vi inte har någon lektion utan vi börjar 12.00. Ja jag älskar denna dag.
Men med en trissad antonia i bilen åker vi ut på lite äventyr som slutade nyss. Men vi fick våran efterlängtade hårvård så nu är vi nöjdare än någonsin! :)

tre ord, sen blev det tyst i telefonen :)










Jo, jag lever !

Tro det eller ej men nu längtar jag efter måndag .. aldrig hänt förut meen plöstligt händer det !
Lite sne kanske ?



jag lovar, ska börja lägga ut lite mer smickrande bilder framöver ... haha


USE somebody

Älskar verkligen den här låten med kings of leon, men måste erkänna att denna version också är fin! Min käraste Lovisa som skickade den nyss..

.

Make this night the night of your life

singing the last song

åhå helgen är förbi.

blev en bra helg ändå tror jag minsann. Har inte gjort allt för mycket om jag säger så, men skräckfilmer har det bjudits på torsdag - lördag, det gillar vi! blev bjuden på tacopaj igår natt, wie vad det var gööit.

jag är slut som människa nu , så hör och häpna, jag ska försöka sova. Klockan är endast 22:12 !! det är något som inte stämmer. Nu blev du förvånad va Linnea?


23:23

det blev en fredag ändå

higher now then ever before


fredagkväll,whatcha you say?

något som har gjort mina tidiga dagar bra



fredagkväll,whatcha you say?

något som har gjort mina tidiga dagar bra

 

Freedag

Har inte så stor motivation till skrivandet just nu men hoppas ni förstår.Jobbat natt sen i onsdags och resterande tid har jag suttit hos mormor.

Men trevlig helg på er läsare så kanske jag drar in ett lite mer peppande inlägg efter helgen !


saaw 6

nyss sett saw 6, wieho vad jag hatar blod. 

nu ska jag sova

jag ska bara ....

skulle in på kupolen en snabbis för att köpa nya hörlurar till telefonen, var inte riktigt det jag kom hem med, men för 399 så var det en fin "goodiebag" :)




så nu har jag nytt nummer :))

var jag inte självmordsbenägen innan så är jag det iaf nu

Varit hos mormor
Skottat tak i 2 timmar med bror
Jobba till 03
Upp 06,30 till tandläkaren och körskola
Träna innebandy
Jobba igen

Skönt lov, trodde man skulle få hinna umgås med sin bror när han väl är hemma men nejdå !


COUGAR TOWN

haha kungligt program, så kommer jag lätt vara när jag är 40 ! Nu till scrubs och sömn

takes time to realize ..
Puss

Baby hit me with an encore

jag har ju kommit på en sak. Att vi har en grej på gång. Men vi väntar med det ett tag ...


ica maxi

lunch och nu är det bara två timmar kvar, hiho




world go round

Sovmorgon är någonting jag aldrig kommer få uppleva så länge jag har en vän som heter Olivia Berglund iaf. Fullt upp denna dag iaf så lika bra att vakna i tid, payback säger jag bara ..

It's getting closer ..


snodde bilden av Lovisa , bild från helgen..

men godmorgon!

två samtal och en självmordstanke senare är jag vaken, men det var väl lov eller?

slirigt

nyss kommit hem ifrån stureg, blev boston tea party och en lite klinkande på en synth(?). innan det var vi hos hannah och åt tacos. det gillar vi :))

nu ska jag prata klart i telefonen och sen se e n t o u r a g e

måndag

Försökte leka aktiv i morse och tog med mig hundskrället ut på promenad, en långvarig sådan .. ångrar mig skapligt efter de fina köldskador mina ben blivit utsatta för :)

Har sedan suttit och hållt mormor sällskap i det dystra vädret, känns nästan som om det är söndag idag.. Men fan snart är det vår och sommar !

BRA helg iaf, olle skrev en fin summering av helgen nedan som ni kan läsa. PUSS


och nu

tar jag mig ut och åker till hannah


två timmar

jag måste ha något fel, det tar inte två timmar att städa ett rum som egentligen inte ens är stökigt. Men det är just det jag har gjort de senaste två timmarna..


en bra sak



jason derülo

ett sms

och sen var man vaken, God morgon

RSS 2.0