not myself tonight

det spårade ut idag i skolan och vi fick många blickar i matsalen.
toni kom till skolan efter att hon har sagt upp sig på banverket ;) vi tog oss iväg och körde ett träningspass. Mycket bra gjort av oss! Imorgon är vi lediga och då väntas det ett träningspass och sen en vända på stan innan kvällen kommer :)





det sliter när man blir gammal

  

Dagen innan festen

Skotthål, skrapsår, brännskador, lik, blåtiror latex och massa blod är vad dagen har varit proppad med :) Kommer bilder sen! Blev några kilo lättare idag dessutom, 3½år senare är man fri och känner sig som världens nypolerade kanin i munnen. 



Kan även rikta lite hat åt mitt kära internet idag som totalt har gett upp hoppet om livet.

timeless

Med risk att aldrig mer få ligga .. sköna pantertanter











lammkött

Har gjort föråldringar idag i skolan, ja tack för att man kommer se hängig ut när man blir äldre. Vi fick en middag på Matpalatset också, vi rullade nog ut därifrån efteråt. Sen åkte vi till s1 för en liten gesällvisning. Härlig kvinna som satt framför mig med gööig dialekt och sa "jag är bakelsen, men mig delar man inte på hur som helst" när någon frågade om det var nån kaka till kaffet.

jag är tröttare än nånsin nu och jag ska ta och sova(super mario först).  Imorn väntas blåtiror, brännskador, sår och lik!


2 dagar

Tisdagen som bjöd på många skratt och ett otroligt hårt träningspass som avslut. Börjar äntligen kännas i kroppen att man kommit igång igen, en jädrans skön känsla. En dag där fler mongon än vanligt funnits vid vår sida.. Älskar känslan av att börja dagen på ett tåg med en unge som skriker, gråter och härjar i 40 minuter :)


Eftersom vi börjat bli såpass kända bloggare tänkte jag att vi måste slänga upp en dagens outfit bild också.



Ironi är något vi aldrig kommer att komma ifrån i denna blogg iaf.

/A


fun

jag gillar dessa oseriösa dagar.
sångfågeln själv tog till operan idag.
och tisdagen har bjudit på många skratt :)


fina rader ♥

Jag har fått många fina sms idag. Ni vet att ni betyder och jag älskar er


hoho

Snart drar vi igen tjejer :)

Fick enorma vårkänslor idag .. det bådar inte gott, haha


Lunes monday måndag

80-tals make på skolan idag + killsminkningar.
Bijletten köpt - pastellbrudarna redo

Girls just wanna have fun




stop talking - it doesn't mean anything

Galet vad alla gillar drama! Statistiken ökade rejält igår. Men vi ser det inte överreaktion utan det är bara ärligt skrivit. Det folket som vet vad det handlar om, vet :)

jag har klarat mig igenom måndagen. Och jag vet att jag klarar det bättre än vad de flesta skulle göra. För jag är inte den som skulle sitta och gråta i flera dagar. Kapitlet är avslutat, för alltid. Jag kommer aldrig börja om på nytt igen, aldrig. Det finns ingenting kvar som skulle göra att jag faller tillbaka, just nu mår jag bara illa.

min måndagskväll blir asgööig.


Hets är bara förnamnet

Vill inte ha nå fjantiga kommentarer eller åsikter efter detta inlägg.
Är bara så sinnes trött på hur folk behandlar mina vänner och även mig. Tro mig ni är inte mer värd än någon annan här i världen och har ni hört talas om karma ? Hoppas den slår tillbaka hårt på er idioter iaf. Detta inlägg tycker jag att iaf TVÅ personer ska ta åt sig rejält utav.

Ett : Du är sådan falsk människa så jag blir galen. Du smörar för oss alla och försöker snärja alla att vara på din sida och när de väl gäller så vågar du inte ens stå upp för det du sagt eller gjort. Du är patetisk och jag tycker verkligen synd om dig som måste snacka så mycket. Testa att vara glad för andras skull ist för att försöka få allting att handla om dig hela tiden. För det gör det verkligen inte. Du skulle vara sådan toppen människa om du bara lärde dig att behandla andra människor bra och inte ljuga och snacka så mycket som du KONSTANT gör. Du har alla där vid din sida när du mår dåligt (vilket du verkligen inte förtjänar) men om någonting gått bra för dina vänner eller om de mår dåligt så sätter käften din igång. Tänk efter innan du handlar. 

Två : Det här med känslor och att ge allt för en annan person, vart tog den biten vägen? Min kära vän förtjänar mer. Jag vet själv hur det är att verkligen falla hårt för någon. Vi båda har sinnes svårt att visa känslor och att bli kära så när man väl öppnat sig och gett en annan människa chansen att komma en nära så hoppas man att den människan tar vara på det. MEN i detta fall så är just den personen en sådan röv, vem gör sådär mot någon annan ? Vill du ha ditt äckliga lilla ex håll dig till henne då ist för att pilla på min vän och leka med hennes känslor! Visst att man kallar killar för idioter osv men i detta fall är det fan skrattretande. Man kan inte skylla allt på fylla och minnesluckor, tycker man om någon så gör man inte sådär varesig man har alkohol i blodet eller ej. Rör du henne någonsin igen så lovar jag dig att ditt liv inte kommer bli roligt .. 

Jag hoppas ni båda börjar tänka på hur andra mår utav era handlingar och att ni inser hur idiotiska människor ni är. All lycka till er i livet ... äckliga fanskap.



Bortsett från alla hets så är den en FÖRJÄVLA bra söndag, fint väder och allt :) )Nu ska jag gå och våldta lite mat sedan bege mig med ollie och träääna.


en för jävla fin söndag!!

gårdagen var superkul, vi hängde på s2 i princip hela dagen för att fixa frisyrer. Sen for vi hem till jenny och åt goda mackor! HIHO
gled in på s2 på en lite räkmacka, eller kallas det kanske klass?
en promenad till klubben efteråt och ytterliggare en promenad till bbyn där mackätningen fortsatte, för tildas del iaf.

nu sitter jag bredvid min kära vän som jag behöver idag.
vi ska träna later, och sen myza.

kissikatt & kissimiss. mjau

det kommer bilder från imorn sen, ett öga hitåt!


the last bounce

BOUNCE, och jag är kär. Har haft en riktigt bra dag med tjejerna i sthlm :) Är helt lyrisk efter showen, aldrig saknat dansen så mycket som nu. Men nu måste jag sova för att orka med morgondagens träning.


Fan vad bra allting går just nu, underbart.

50-talet is back again

Nu = sooova för i morgon är det sthlm och BOUNCE med gurlsen på schemat.
Nattis



/A


shes indecisive, she can't decide

Kräldjur, mörkhyade millitärer, rymdvarelser, la roux och glittriga fjäderfän vart dagens härliga mix. SINNESSJUK dag, inte skrattat så mycket så jag fått sådana kramper i magen på väldigt länge !! Fick mig dessutom lite kärlek och sedan TACOS lagat till mat av världens goaste :) Tackarrr






HVFR07 :) !!


torsdaaag

sjukt kul dag, spårades i skolan idag och jag hade fjärdrar som ögonfransar. Kände mig blekare än ett lik och var blå. Bilder kommer senare i kväll.

men det blev en mindre rolig kväll fyfan!

är det såhär det ska vara, kan vi lika gärna låta det vara..

Tålamod - betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap. Tålamod är förmågan att kunna utstå väntan, förseningar eller svårigheter med bibehållet lugn. En tålmodig person kan hantera yttre stress utan att hänfalla åt okontrollerade känslosvall.

Mange Schmidt feat. Vanessa – Allvarligt talat 

dagen har varit så otroligt trissad. Det började redan på samhällskunskapsprovet som fortsatte på makekursen då någon satt med en handduk över huvudet och lekte brud.
Sminkade brudmake idag woho vad det blev oseriöst av två stycken trissade.


fick besök idag av någon i en svart bil, lite överraskad blev jag nog allt.

klantig som jag är har jag lyckats trixat med bloggen så jag kan inte lägga upp bilder, toni för fixa det hörrni.


Jane Iredale

Osminkad
ofixad i håret
få sova en halvtimme längre varje dag. Tror jag gillar att ha sminkkurs..
Hat åt samhällskunskap dock.





/A


Fun day



Close up från sminkkursen idag..





Som sagt, det finns en modell i oss alla ..




Fler kort från sminkkursen kommer i veckan =)


vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

jag gillar sminkkursen
jag gillar dagens träning
jag gillar att det är tisdag imorn - gossip
jag gillar att jag ska sova snart
jag gillar inte samhällskunskapsprovet

 


en njutbar sensation

Otroligt nog lyckades jag klara mig genom hela denna dag .. utan att dö som jag hade tippat på att jag skulle göra i morse. Fick en härlig kontakt med en liten flicka idag på matchen, aldrig velat döda ett barn så brutalt som då.

Olivia is the ice queen of blg så ni vet. haha ...



även jag pluggar ibland
/A

sinner

Lär väl ta och säga GRATTIS till Bengan och hans lag som tog SM guldet igår ! Gårdagen spenderades i globen med laget, blev sedan en rejäl 20årsfest för att fira Emil. Idag mår man som man förtjänar ... åt helvete. Men det var det värt :)

Nu bär det av till Borlänge för att kika på lite fotboll och träääna.

Härligt för den som ska städa globen idag  ..









reality check

SMÄRTA var bara förnamnet på vad man kände när man försökte kravla sig upp ur sängen i morse, fyfan vilken träningsvärk. Men det var bara att kliva upp och se glad ut, för värre kommer den att bli i morgon.

Studentmöte - Träning med ollie - Fredagsbus med fröken Öfverstedt gjorde sedan min fredag!

The invincible winner.


but we don't care ...

lyckad fredag - nja

there's no other superstars

kan ha varit sista dagen på praktiken idag på ett bra tag.
hämtade anton och så åkte vi och träna. Vi som inte kommer kunna gå imorgon.. hon ligger i min säng, klockan är inte elva och antonia ligger nerbäddad i sängen!! woho rekord tror jag nog allt.

helg nu, imorgon finns det massor att göra, men hälften är inte ens klart än.
Ingenting är klart. Ingen vet.

god natt lovers, vi ska nog ta och sova nu.

 
 

06,30

stod klockan på i morse. Kändes mindre skönt. Dock hunnit med en hel del :
Betalat in det sista ;)
Varit hos tandläkaren
Köpt nya löparskor eftersom mina är helt försvunna sedan några månader tillbaka ?!
Lite nya träningskläder och haft en mysig dag med min mamma.

Nu ska jag snart bege mig mot Borlänge för att träna med ollie, idag ska det brännas fett :)


/A

stay.

jag gillar att inläggen inte uppdateras.

torsdag imorn, sen är det helg igen! det gillar vi.


back in the game

vad händer?


g-a-l-e-t

det är 9 grader i skuggan, hur mycket är det då i solen! Det är galet vad vår det är nu!
ska ta mig en sväng i huset och leta efter en tunn jacka.

god morgon


100412

efter 10 timmar på salongen är jag rätt slut. Grejat och trixat med min systers hår och det blev kalas bra! Nu är jag trött och min handledare har gett mig sovmorgon imorn :) var vaken i natt en timme extra också, från 03.30 - 04.03 typ, kände paniken komma när jag såg att klockan var halv 5.

förresten det kommer ett bildregn nu från några helger tillbaka :))


vi snyggade till våra skor


7
någon slängde in telefonen i väggen så den hamnade bakom soffan

tömde jackan på pengar 197 :- :)

backstage



ja som sagt, där låg hon hela kvällen

Heho :)

Ny vecka i storstaden

En sväng på stan, ett besök på salongen, en AIK match och några tacos måltider senare sitter man här i systers soffa och kommer att somna vilken sekund som helst. I morgon blir det en låååång dag.

112
- Det brinner i byxorna på sågvägen 1 ikväll .. Någon som är sugen att lassa en bil med heta brandmän dit för att släcka den enorma lågan?



/ A


HALLÅ DET ÄR VÅR NU!

vaknar med sol utanför mina fina lortiga fönster! sen kalas, snorungen fick ett berg med paket.
hem till tilda där jag hittar henne med sin nya bästa vän, iphone. TORSK!


... en sak till

nu kom huvudvärken tillbaka.
nu ska vi sova, jag och john

denna dag har varit kul.

visningen blev grym, håren blev grymma, sminket blev grymt, allt blev grymt.  Det kan komma lite tattiga bilder imorn, hade inte tid med kameran idag, hade en sprayflaska i ena handen och en kam i den andra.Dagen slutade med en fin huvudvärk. Men som sagt drog mig mot folket och det blev en sväng på s2, och det blev som det blev.. träffade på en efterlängtad prick iaf, Lisa. henne har jag saknat!

& imorgon ska jag sova sova sova sova och vakna upp piggare än nånsin och gladare är nånsin för imorn är det två månander till studenten och jag ska på kalas!

Fashion Fashion

Lång dag med jobb på tildas modeshow.. lång men riktigt rolig dag ! Grattis snygging att du lyckades så bra med den :) Ollie får stå för bilderna som säkert kommer upp i veckan för nu beger jag mig till huvudstaden och blir där tills på onsdag.. KÄRLEK till Barca för dagens match !



Puss ANTONIA

svar till anonym:

kolla längst ner vid inläggen där tiden står. där ser du vems kategori inlägget är inlagt på. Vet att det är minimal text stl där men bloggen ska ändras om lite så det kan hända att det blir bättre.



business

Packa sthlm - check
Packa borlänge - check
Långpromenad med cisco - check
Vara fjortis och måla klart naglarna - check
Sova - che... vad är det ?

Lång dag i morgon och upp tidigt på söndag för att bege sig mot storstaden och vara där tills på onsdag. Det är min sista vecka hos saints & sinners, lite tråkigt men har fått med mig mycket från den salongen :)




Push it harder

Efter ett rejälpass på gymet och ett antal ärenden senare sitter man äntligen och pustar ut. Ser ut att bli en lugn fredag med packning och pluggning på schemat, känner mig inte alls som världens tråkigaste människa idag ............... Men sådana kvällar behövs också!



don't let me be misunderstood

Efter ett niotimmars pass är jag hemma igen. Imorgon är det träning som står på schemat och presentjakt. Två stycken ska införskaffas, kan bli en tredje också. Första kalaset för denna helg blir av imorn också.

okej, nu ska jag vara ärlig. Det finns många som ser mig som okänslig, kall och stram. Elak, hämndlysten är också fina beskrivningar, men lugn, så är det inte alls. Det kan hända att vissa säger att jag är svår. Jag kan hålla med om att jag kanske inte alltid är den känsliga typen, men jag är inte okänslig heller! Jag är inte den som gråter ofta, det är något som händer väldigt sällan. jag är inte den som är långsint. Men jag kan ha svårt att förlåta saker om folk gör fel, och det är en helt annan sak. Jag har aldrig varit riktigt kär, och då menar jag inte förälskelser utan kär. Jag kan vara rätt kräsen av mig och jag "tar" heller inte första bästa bara för att få något. Jag kan ha riktigt dåliga dagar och då hatar jag säga att jag hatar allt levande som finns. Dagen efter kan allt vara bra igen, så mitt humör kan svänga om väldigt fort. Jag kan vara så sjukt oseriös och på sånt jobbig humör att jag ibland frågar mig  hur jag orkar leva med mig själv.. när jag väl seriös så är jag seriös.

Jag blir trött på folk som alltid ska vara ivan. Jag och mina kompisar har våran humor som inte många förstår sig på. Därför tolkar många oss fel och ser på oss från den dåliga sidan. Jag blir så less för att dom inte känner oss och redan där, bara för att vi skrattade lite eller för att vi råkade kolla på dom samtidgt så blir vi dömda för nånting vi inte har gjort. Detta är så typiskt tjejer. Aldrig får man ha kul utan att någon ska bli sur och kolla på en som om man var dum i huvudet för att man skrattade lite. Detta är bara rader utan betydelser egentligen, men jag hade bara lust. Godnatt.

Sun sun sun

Underbara dag, skönt att vakna upp och solen skiner och det är 11 grader varmt ute ! Blev en skaplig långpromenad med Lovisa och skrället + solning :) I morgon blir det träning och kika balklänning.. inte långt kvar nu :)


La familia

8 april

jag fick en massa annat för mig igår. Klippt håret, kammat ut alla tovor, tvättat håret, och ett besök av fem st killar som glider runt i usa :)



detta är kärlek! Den absolut bästa inpackningen som finns i världen!Nu överdriver jag inte utan den är det.

fun day








Live your life

Effektiv dag! Hann sova ut för första gången på några veckor åka in och luncha med Lovisa och Carro och sedan åka in en sväng till valbo och hyrt massa filmer. Så ikväll blir det långpromenad och mys !!!

Blir mycket träning på schemat nu, helt underbart.. har längtat som ett litet barn gör till julafton typ :P haha




onsdag

idag har jag gått upp 05.30, deni!
sen har jag hunnit med att se new moon två gånger samtidigt som jag har jobbat. Inte dåligt det heller.
Nu väntas det ett besök hos ett gym kanske.
Men först nått att äta innan jag avlider.

kan bli ett fint inlägg ikväll. Håll ögon öppna!

cold water

Då var man lite tröttare i kroppen, lite brunare och lite mer ensam i sin stora säng. Men dags att sova trots allt ! Dock lite fundersam vart min kompanjon tagit vägen ?




men det är ju fel på allt

ja men vad roligt att bloggen uppdaterar dagen efter.
dont waste my time

tjugo dagar

En bättre måndag :) fler sådana.
Nej nu jäklar blir det innebandyträning och solasolasola =)



We're just gonna call this closure

jag har hittat en av världens finaste låtar med jason derulo.
jag har ätit påskmat för första och sista gången i år med la familia.
jag har jobbat i åtta och en halv timme.
jag har ätit en supergod kaka som min syster hade bakat.


så var sagan slut.

gårdagen hade sina bästa stunder och det mindre bra. Idag är jag trött och har inget vettigt att skriva, för nu avslutar jag detta.

entourage nu! HOJ


så kan det vara

Men hörrni välkomna till Borlänge, det du inte vet om dig själv vet alla andra !

people talking

Nice kväll igår, ska få lite bilder av tilda så ni har något att kika på ! Tror vi kom i sängs runt 5 kanske ? Lite smått sliten sådär idag kan man ju säga .. Vänt totalt på dyngen nu, jobbade natt i fredags, somnade sent igår och idag är det jobb igen. Kommer bli en kämpig måndag. Men får iaf en mysmåndag så det är väl ett plus.

Nu ska jag slänga mig in i duschen och bege mig till jobbet. Ska bli kul att se hur slitna alla dessa sandvikare är efter dessa 3 dagars fester som pågått.. haha!

Puss

LÖRDAG - ni kan inte säga nånting annat än att det är bra



 

& det kommer mera sen

01:23 - hej katten




en fin fin fin mycket fin fredag och en tyst.

åkte hem ifrån anton, kände mig bakfull vilket jag kan garantera mig själv att jag verkligen inte var om inte antonia hällde i något i colan igår. Kom hem och såg ett mycket bra entourage avsnitt och senare hämtade jag tilda för att äta lite middag. Hon fick sin födelsedagspresent också som jag med lite hjälp av mamma hade fixat ihop (nåja mamma gjorde det mesta).

sen blev det wii och nu är det någon som fick städmani och städar garderoben för fullt.
imorn blir det partie för t och j!



dramaa

Riktigt bra Torsdag med ollie, tränade som galningar så idag kunde man knappt kliva upp ur sängen utan att det gjorde ont överallt, men det gillar vi ! Massa skratt, tacos och sjuka filmer gjorde min dag :)!
Fredag work your ass off
Lördag party like a rockstar
Söndag mysis

Nästa vecka kanske något roligt händer, busplaner med L ;)


Långfredag.


första april

jag orkar inte mer, jag är trött och less.

ha en fin torsdag.
Jag har haft en toppenbra dag! Började med att hämta anton och vi åkte mot gymmet. Sen hem och senare mot kupolen innan vi åkte hem hit. Något trissade tjejer som satt på tåget, skrattade så tårarna rann (ingen ovanlighet). Vi har hyrt komedier med sverige omognaste humor :)

RSS 2.0