allt blir inte lika roligt för nu blir det inte roligare än såhär

over and out.

mjaau

Faktiskt roligt att se något som man aldrig har sett förut några månader senare.


nerd.

efter att ha uppdaterat facebook sidan ca tio gånger på två minuter för att se om det har hänt något och det är fortfarande samma status uppdatering som det har varit de senaste tio minutrarna så kom jag på att jag kanske bör stänga av datorn och släcka lampan för dagen..

PUSS

Lonley girl

Herrejävlar vad slut jag är i kroppen nu! Längtar efter träning i morgon så kroppen kan börja bli pigg igen :) Åkte till jobbet vid 09 i morse och kom hem 23 .. Skaplig dag sådär! Nu ska jag fasen ta och sova så jag orkar mig upp för långprommis med skrället i morgonbitti. PUSS


Btw så får jag inneboende i veckan, de gillar vi ;D


vafan hände?







en trött måndag.

Jag har mest glidit runt idag. Unnade mig saker och ting idag innan jag färgade min syster och klippte en annan herre.

Nu är jag fortfarande pigg och är riktigt uttråkad.
Imorgon börjar min mördarvecka, jusste, tisdag imorn ju. Gossip girl med Linnea som kommer hem från london imorn! iiiiih

tröttaste inlägget på länge. Känner väldigt rolig.
pöss

hittade bilder på systers dator





PUSS

Söndag!



+ nybakta bullar. Ja jag älskade mitt kök idag

Let's go all the way tonight

efter många om och men så blev det en utgång igår kväll. Med hannah. Vi drog oss mot felix och förade lite.
Men efter att tre st som spydde och en som ramlade på cykeln stillastående så tog vi oss mot stan.
Alltså det var spårat inne på S2, sjukt.

och idag mår jag bra, men är seg. skönt att jag är ledig imorn med hihi









No me preguntas

Jobbjobbjobbjobbjobb så känns det nu iaf :) Vi gick vidare till semi igår, riktigt gött och sjukt bra spelat. En bättre match av storviks IF ! Igår blev det en lång kväll, kom hem vid ca 05 så idag är man minst sagt trött. Kursen i fredags var iaf kul och efter den drog vi till brända och åt lite och hade det trevligt, fler sådana kvällar !


Kommer känna mig så sjukt ansvarsfull den kommande veckan, dock får jag inte gå ut med varför riktigt än. Men kul ska det bli och L är inblandad till en viss del ;) Nu ska jag hjälpa till att städa som fasen så vi hörs


Escape me

Ja då har man sin första lediga dag i morgon. Dock har jag och L fullt upp med ärenden och sedan ska jag på kurs med tjejerna från jobbet. Lära oss ta hål i öron osv :) Sedan jobb lördag både på salongen och Lobby + spela DM mellan jobben haha, så nu är det inga lugna stunder inte!! Men det gillar vi.


Har varit helt död på kvällarna så inte haft motivationen att skriva någonting, mitt liv är ju bara jobb-träning-sova-jobba just nu, men ska försöka få ihop något kul iaf !

Justja, kolla vad jag gjorde för dumheter i cypern ;)

Puss


happy

jag och klara hade segaste dagen på jobbet medan alla andra satt och fikade.
nu har min huvudvärk äntligen gått över och jag är glad att jag är ledig nu ett tag framöver! :)

film nu PUSS

onsdag 22 september.

det är jobbigt att gå upp nu när det fortfarande är typ mörkt ute. Men jag pallrade mig upp idag igen för att dra mig mot jobbet och räkna glödlampor, otroligt roligt..

hem sen på eftermiddagen och ut på promenad. Nu kan jag inte röra benen och är astrött efter duschen. Vi läste i tidningen idag på jobbet att om man tar en varm dusch så lurar man kroppen att man ska sova. Eftersom jag duschade i typ 40 grader och om det stämmer det som stod i tidningen så sover nog min kropp redan.

och sooooovmoorgon imorn, underbart!
ska sysselsätta mig med milan matchen nu :)

hotmail.com

Jag sitter och kan knappt andas igenom min näsa. Lite nässpray vore ju toppen.
Linnea har varit här och vi har kollat på gossip girl. Om någon skulle komma in när vi sitter där dräglande och med tårar i ögonen skulle nog inte fatta vad vi gjorde.

Onsdag imorn, lillis lördag och två dagar kvar till helg typ, eller a eftersom jag tar helg på fredag! Det kan bli en kul helg ju. LÖNING bland annat, jag kan inte bli lyckligare. Mindre lycklig blir jag när min telefonräkning kommer..



just jaaa

jag längtar tills imorn, L!!!!!!!!!


hey

jag har suttit under en filt och svurit över den totalt värdelösa fotbollsmatchen ikväll. Kan vara i den sämsta på länge. Men sällskapet gjorde kvällen bra ändå.


söndag

Jag längtar till valet är över. Dels för att jag inte hänger med i politiken för huvudtaget och känner mig oallmänbildad, och dels för dess tjat nu, tidningar, tvn, internet, reklamer - vart man än kollar. Det räckte när Socialdemokraterna kom in på jobbet och började ställa frågor och gav ut broshyrer. (särskrivning?)

Trillade hem kring kvart i tre i natt efter att ha hämtat ett par glada herrar i falun. Sov nog som en stock eftersom mamma kom in och frågade om jag vill äta lunch. Jahapp, då hade jag sovit tio och en halvtimme. Någon som behövde sömn kanske?



en timmes pw (haha tilda)

choice by choice

Idag har man röstat och kikat på innebandy. Det känns verkligen inte bra i kroppen att sitta bredvid när man egentligen vill spela. Nu jäklar ska jag bli frisk och träna på tisdag! Måste faktiskt erkänna att jag är skitnervös inför morgondagen men jag hoppas det kommer att gå bra. Första dagen in i arbetslivet som frisör.

Längtar inte alls tillbaka när man kollar på bilderna?







ord som inte har någon betydelse

Att man säger att det ska bli bra är bara ord. Ord som bara sägs för att det ska låta bra. Det går knappast att lova att framtiden ska bli bra, lika bra som läget är för tillfället. Man kan inte lova saker om man vet att det ändå inte kommer hållas. Man säger inte saker utan att mena det och lovar man något så håller man det tycker jag. Det fungerar heller inte om man inte förstår hur andra känner, och om man bara tänker på sig själv. Om man är lat och inte ta hänsyn till andras känslor. 

Men jag lär mig av dagarna som går att man ska inte lova varandra saker eller tro till hundra procent på det som lovas, för det finns alltid något som hindrar. Det man kan göra är att försöka göra det till det bättre, men ibland fungerar inte det heller och då blir det svårt.

jävla blogg.


music please


sämst kvalite, men dra den på spoti istället







rihanna

http://www.youtube.com/watch?v=DFFzJ-kDC0o  

lyssna lysssna!

morgon.

min öronen värker ju fortfarande, värst i natt men nu drar jag till falun och är hårmodell för tilda!

see ya




friday my dear.

Mina droppar för öronon fungerar verkligen! Snart är det över.
Och jobbet gick bra idag också, sen följde hannah med mig hem och vi chillade gaalet mycket.

åkte till jobbet igen för att köpa lite cola innan idol. Nu är jag trött såhär på fredagkvällen, orken finns inte längre och jag vill inte göra nånting. Vet att denna helg kommer bli en chillhelg, yes.




Fredagen den 17e

Fan senaste dagarna har man legat och ömsat skinn och den bruna färgen är snart ett minnne blott. Börjar äntligen friskna till och på måndag gör jag min första dag som frisör i Gävle. Kommer befinna mig mellan två salonger : Hair Team och Obsession. Så nu jävlar ska de klippas :)  Vill ni ha nummer eller något till salongen så är det bara att säga till!

Idag blir det fredagsmys hos Lovisa. Kör igång med tacos och massa fin fina saker :) Kan ju säga att det smids en heel del fulingplaner just nu. Woop







torsdagskväll.

Min dag har varit rätt soft ändå. Jag har inte gjort någonting alls, kikat på entourage och hämtat medicin till mina öron. Nu är rummet också nystädat och sängen nybäddad, jag har pysslat lite också.

Nu är det idol och


Hörselgångsinflammation

Var till doktorn idag och fick reda på att jag har en Hörselgångsinflammation. Jag fick frågan doktorn två gånger vad jag hade för fel eftersom jag inte förstod vad han sa.



trixat lite idag.

före:



efter:


Ja då var man hemma igen då !

Haft två helt underbara veckor med tjejerna. Efter första veckan kom Malin och Bigge och överraskade oss, riktigt kul och det resulterade bara i ännu mer röjj. Har faktiskt inte längtat hem ett dugg och nu när jag kollar ut genom fönstret och ser spöregn kan jag ju inte påstå att jag inte vill tillbaka!!

Har iaf åkt på dunderförkylning, feber och annat som får mig att knappt kunna gå upp ur sängen. Hatar verkligen att vara såhär sjuk ! Men pencilin och ipren är mina bästa vänner dessa dagar. Ska försöka köra ett bildregn från resan när jag blivit piggare..


PUSS

hösten ja

Kan ju ursäkta mig om stavfelen i förra inlägget.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen, seg dag.
Vi tog oss till falustad idag, jag, tilda och jennieb. Vi gav upp innebandymatchen efter att det stod 10-1.

Imorgon ska vi ringa doktorn innan jobbet, har känningar att pencilin inte kommer att ges ut. 




Hem ljuva hem

As nice resa och nu är tillbaka i betongstaden.
Efter en flygresa men inte många minuters sömn och en bilresa som gick bra anlände jag till mitt hus runt sex snåret imorse. Övertrött som jag var kunde jag inte somna på en gång. Tacka nya Cosmopolitan som underhöll mig en timme innan jag somna och som fyra timmar.

Begav mig på en lunch med tilda och en vända på stan innan vi for hem igen. Så nu äntligen, nyklippt och ny hårfärg. Och vi kapade tildas hår också wiho va det var kul!
Linnea kom förbi en sväng och vi såg goooosssip giiirls första avsnitt på fjärde säsongen, jag har fortfarande inte smält det och det kommer bli en sjukt bra säsong om det fortsätter som första avsnittet.

Nu ska jag tacka för mig och sova lite, för imorn väntar work work.


fiestaaa

Gårdagen spårade ju sönder iaf. Jag haltade hem till Linnea med stukat finger, svullet lår och ett spärrat mastercard. Idag har jag en stort blåmärke på mitt lår och det gör ondare än någonsin. Vänsterhanden gör ont den med.

Varit på dop idag och packat det sista!
Nu lämnar jag borlänge och åker mot arlanda. Imorn flyger jag iväg i en vecka.
See ya :)


Nu är det fest :) na na na ni är sämst. n...

Nu är det fest :) na na na ni är sämst. nej då :)


hang with me

Okej, sorry för dålig uppdatering. Men jag har ett liv utanför min dator som består av jobb. Efter sisådär 50 timmar i veckan så är man rätt slut som människa. Men nu är det äntligen helg, eller nej det är för fan semester! Jag är mycket mycket glad.
Imorn ska vi fiesta lite grann, sen beger jag mig mot arlanda på söndag kväll. De ni. Sen blir jag borta en vecka.

Sett Sverigematch och ätit thai med linnea och hannah, det var myszzigt. Dock var jag inte nöjd med alla svenskar på planen.. bajrami, herregud säger jag bara.

Nu ska jag krypa ner och sova för imorn är det mycket som väntar.

Pussis alla fina.


svar.

Postat av: Bella

du har galet snyggt hår du bruden :) det kan du skriva upp!! ha en bra helg nu :D kram

2010-09-03 @ 22:56:39

Svar: vem av alla? hah

Jag har sovsällskap i natt av hannah :) v...

Jag har sovsällskap i natt av hannah :) vi har kollat på 8 mile och pratat en massa. Jobbet gick bra idag också, nu återstår det bara två dagar kvar sen har jag semester woho. Men nu ni, bedtime :) /olivia


RSS 2.0