PPPPOKER FACE

Åska regn och nu strålande sol, de stämmer då verkligen med uttrycket  "efter regn kommer solsken " .
PW med hunden och ärenden hemma .. nu dusch sedan bär det av mot P&L och Borlänge stad för några dagar.


I morgon kommer iaf LOVISA hem .. Välkommen hem vännen ! du har varit efterlängtad.


love dealer

tänkte snabbt skriva ihop ett inlägg nu och göra en sammanfattning om helgen.
Midsommar firades hos familjen Sundström. Det var trevligt, men det blev en tidig hemgång för två trötta tjejer.
Midsommardagen firades hemma sovandes i sängen innan 23.00. Det var behövligt kan jag lova.
Sen dess har jag jobbat jobbat jobbat, nu är det bara en dag kvar 8-17. Sen så, är jag ledig fram till måndagen igen. Det är lyx!

Fick besök av toni igår. Hon kom till jobbet sen åkte vi och hämtade våra band innan vi drog oss och kikade på lite fotboll. Efter det blev det en glass på maxim, mycket bra va!
Tröttare än någonsin var jag idag när jag vaknade och det höll i sig en bra bit in på förmiddagen.

NU lirar portugal vs spanien igen!!

bye lovers.



ibland är sverige allt bra underbart

Igår blev det en visit runt i Borlänge stad, hämtade ut våra fina peace and love band och kikade fotboll. En bättre måndag.

Gillar engagemanget från mina djur till mitt solande på gården. Går jag ut och ska sola och precis har dragit på mig olja så har man helt plötsligt en varm hund  och ny päls som ligger 2 cm ifrån kroppen och en katt stirrandes från altanräcket.

Det enda bekymmer jag har idag är varje gång mitt cola zero glas blir tomt och måste fyllas på och att inte missa MATCHEN IKVÄLL .


första gången under mina 19 år som jag är brunare än pappa, riktigt stolt !
PUSS

VIVA ESPAÑA

Jaa jaa vi vet vi är sämst på att uppdatera och nu ska vi ta tag i det här :)
Fina dagar framför oss nu med Peace and love festivalen som kommer till stan !

Jag har iaf hunnit göra 2st nya tatueringar och 1 nytt beslut gällande min sommar under denna bloggtorkans tid!
fredagen den 9e åker jag förmodligen till Ayia Napa i år igen, tänka sig..

En bättre midsommar har det iaf varit, bilder dyker upp lite senare



never let you go

okej, bloggen har blivit lite bortglömd på senaste. Men vi är två uppptagna tjejer vet ni väl...
Jag lever nog i mitt arbete just nu och antonia har en massa annat för sig.
Så efter mitt 10 timmars pass idag så är jag rätt slut och ska upp snart igen för att jobba igen.

ska skriva ihop ett lite roligare inlägg imorn...

men ja

tack för det största carfacet nånsin.


to the sky

jobb idag med, känner att jag har ett kul liv. Men imorn är jag ledig! :))))))


i know a place where the grass is really greener

Med en stadig bakfylla och ca 3st powernaps tar jag tag i livet och drar med mig skrället ut på långprommenad :)
Vart sjutton tog solen vägen ?


SOMMAR

Ja då var alla lyckliga dagar över och nu börjar allvaret. Jag har nog aldrig varit såhär kluven gällande vad jag vill göra. Jag vill åka till Cypern NU samtidigt som jag verkligen vill vara hemma också.

Ska ta en dag i taget :) Stockholm väntar också .. På tisdag tatuerar jag mig iaf, någonting jag längtat sinnes efter !

Nu ska jag ta och klippa Malin sen blir det en lugn dag med tanke på att det blev en spontan utgång med tjejerna igår som slutade i en biltvätt i hagaström, en underlig upplevelse haha.





/a

och barn är alltid ärliga.

mitt "sommarlov" är över. Iallafall efter att jag skuggade igenom schemat och ser det ut som det gör nästa vecka blir jag plötsligt en nolifer. Det är då det gäller att prioritera rätt saker först ju..

nu efter jobbet har jag nog tänkt en del, en del för mycket tror jag för jag har en fin huvudvärk nu. Jag vet inte hur jag kan hata en männsika så mycket som jag gör just nu, visst hata är ett starkt ord men vafan i detta läge så är det rätt ordval. Visst jag känner inte människan men det är inget jag skulle kunna tänka mig att göra heller, och man ska inte tro på saker man hör, MEN det finns undantag!! Hur man kan såra någon så fruktansvärt och göra den illa även fast den inte har något i försvar och inte kan göra något. När man helt plöstligt har blivit bilnd för verkligheten och lever i sin egna bubbla och inte ser hur illa man beter sig och hur mycket konsekvenser man kan tillföra för framtiden. Jag får ont i hjärtat när jag tänker på det och jag mår sjukt dåligt när jag inser att det finns sådana människor. Sådana som bara tänker på sig själva och kan utsätta andra för att må dåligt för att själv inte må dåligt. Då är man egoist. Nu finner jag inga ord, och det är nästan så att tårarna rinner. fan



det är över nu.

föralltid. Veckan som var har varit en av de bästa nånsin på många sätt. Och den avslutades på riktigt i söndags på balen. Idag är det tisdag och det känns bara som ett vanligt sommarlov. Imorgon börjar jobbet, och nu är det inget sommarjobb utan nu är det jobbb  hela tiden.

och vi har varit otroligt kassa på att skriva i bloggen de senaste veckorna då det inte har funnits tid till någon dator, men nuså :)

nu sitter jag hos anton, vi såg satc 2 igår, den var sådär. VARFÖR SKA DET REGNA FÖR!!?

STUDENTEEN!!!!!!!!!

i morgon är den stora dagen, helt sinnes att det är så nära.
Idag är första dagen på två veckor jag står lugnt HEMMA, bott hos olivia under studentveckan och knappt hunnit hem under dagarna men FYFAN vad bra veckor det varit !!!!!!!!!!!!!!



SKÅL nu kör vi =)


du du dududud du du du från och med du

jag har varit ovanligt lung denna helg, men det behövs nog. Igår kväll skjutsade jag några gladar killar in mot falustad och begav mig hemåt efter det och sov. Inget falukalas för mig detta år iaf.

Idag har jag bakat fem satser chockladbollar, inte till mig själv utan till fredagen då detta hus kommer invaderas. tog mig en sväng i solen också och nu sitter jag och kollar på alanyabilder. Vem vill inte tillbaka?!

Imorn är det mösspåtagningen!!!! DET ÄR NÄRA NU!!!


VET NI?!

LILLA GESÄLLEN ÄR AVKLARAD OCH DET BETYDER ATT VI BARA HAR FESTEN KVAR!!


yes we are back!

ALANYAAAAAA! Bra vecka med många skratt och mååånga minnen! Jag har njutit hela veckan av att vara ledig, klockan existerade inte för mig. Vi har ätit god mat, njutit av en galet varm sol, tjillat med goda drickar och levt livet.  Tack katterna för en underbar veckaaaa!!

Med ingen sömn på en natt tog vi oss från arlanda till falun för att göra halva lilla gesällen. Det gick som det gick, jag vet inget än, får reda på resultat imorn. Jag har inte sovit på sisådär 40 timmar nu och jag känner att det börja ta emot nu.  Ett bildregn från veckan får komma när jag har fått tonis bilder.

nu ska jag ta mig mot min efterlängtade säng. Klockan ringer som sagt tidigt imorn. Dag 2 med lilla gesällen börjar och jag ska väl se till att se något pigg ut. Dock kommer det vara tomt utan mina kissar som inte sover med mig nu.


RSS 2.0