A L A N Y A

Ja våra älskade läsare nu är det såhär att vi  ÅKER TILL ALAYNA I MORGOOOOON :) Så vi ses nästa vecka .. Förbered er på en rejäl uppdatering då !!



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS



Söndag, det är nära nu

resväskan PACKAD!
vi har handlat klart allting och snart åker viiii !! :)

min helg har varit ovanlig lugn. Hade kalas här igår och det var la trevligt. Idag hämtade jag upp toni och vi åkte och klippte två herrar innan vi begav oss till kupolen och senare tänkte vi åka och träna, men eftersom det är pingst så stängde dom tidigare så vi missade ju allt :( buhu 

nu ska jag sova för imorn ska vi ha fridrottsdag, otroligt roligt, får hoppas på bättre väder :)


Oh what a feeling

NU HAR MAN GJORT KLART SITT SISTA SKOLARBETE INOM GYMNASIET!! Vaknade även idag av att min lilla ängel ringde mig runt tio och väckte mig.. hämnden är ljuv. Men så snart jag klev upp och insåg vilket underbart väder det var så kom humöret tillbaka igen. Jobba, packa träna och handla det sista. NU ÄR DET NÄRA :)

- Älskar att mamma stått och putsat fönster hela morgonen så de nu är skinande rena. Vilket resulterade i att när hon väl skulle kolla ut efter något missar att det är ett fönster just där och smäller pannan rakt i det och utbrister " HAHA OJ SÅG DU ? .. pinsamt".   Du är allt bra söt mamma! 





Somliga ljus brinner aldrig ut ..


commander

Det har varit en fullspäckad men riktigt rolig vecka. Onsdagen vart det middag för 3 på kupolen och i torsdags var det att åka bil runt halva blg, tränaa och klippa lite olika personer.

Började sedan fredagen med att vakna av, förbered er nu .... gissa vem ? jo såklart : fröken Berglund som smsade för fulla muggar runt nio skulle jag tippa på att klockan var ? kärlek. 

Fullt upp hela dagen !
Städning
Pluggning
Släktmiddag
Urnnedsättning
Färga och klippa sandra, johanna och moa

Fick sedan ett oväntat besök av herrarna från gävle som tittade in en sväng.



mumma

punkt.



friday.


kupolen, kurragömma, cyklat, glass med en söt en. Så har ungefär min fredag sett ut



my only weekness

det blitxrade fint igår när jag var hemma själv .. :)
idag är det nog inte så mycket finare väder men jag har trevligt sällskap som gör dagen. Ska ta och klippa två pojkar senare idag också.

min lista är avprickad snart wihoo!


all night long

sitter väl och chillar med toni nu. JAG ÄR KLAR MED ALLA TEORETISKA ÄMNEN NU!! religionen inlämnad, samhällskunskapen inlämnad. Jag har hittat en långhårs modell, klippt båda mina herrmodeller. Jag ska på moude line imorn och inhandla en borste, och min klänning kommer förhoppningsvis denna vecka!

blev en trippelmiddag på tacobar idag, innan den andra klippningen.


musicccc :)

sitter i skolan och försöker få liv i mig själv. Jag har inte haft det bästa dagen idag, tack vare en ful kort afton modell. vi ska snart ta oss här ifrån och sen ska vi tjilla, eller nej vi ska råplugga! hehe





musik till folket!!

för en minut sen var du min.

jag har haft en bra dag, bara att jag glömde mina saxar i skolan då jag skulle ha klippt en av mina modeller.
Somnade lite väl sent igår och är skapligt trött nu. Ser på gossip girl, kollar ikapp avsnitten nu som jag har missat. Jag har även checkat av några saker på min långa liiiiista! Känns toppen!


IM ALIVE

Jo jag lever faktiskt, trots bloggtorka och förlust av dator så har jag äntligen hittat en dator. Nu kan man äntligen göra klart alla arbeten och pusta ut för att sedan njuta av alanya :) Ska bli skönt att få lite färg på de just nu bleka benen.

Några intensiva veckor väntar men konstigt nog känner jag mig lugn ?




död

Kommit hem ifrån en liten tur på en skateboard med tilda. Det blir en till kväll snart vet jag väl! Och nej jag ramlade inte en enda gång. Det var superfint väder och det var en nice måndagkväll ... tills jag skrev ihop en lista vad som måste göras denna vecka och det resluterade i att jag inte lever under denna vecka.
Det är :

klippa alla modeller inför lilla gesällen
fixa ihop alla modeller till lilla gesällen (saknar en kort afton + långhår)
plugga och lämna in allt arbete (samhällskunskapen KLART!!) + rita klippbeskrivningar
fixa ihop studenten lite mer och införskaffa klart outfiten
fixa inför balen och köpa allt
PACKA TILL ALANYA
packa till lilla gesällen
handla inför resan
handla produkter till lilla gesällen
beställa tid för naglar
städa?

ja som sagt jag lever inte just nu. Listan är fööör lång!
Så nu ska jag gräva ner mig i Asatron och göra klart den.




glassigt!

galet väder ute, det firade vi med en glasss!
nu blir det skatebooooaaaard m tilda

8

hehe vi tränade, kände oss som två stycken som inte hade rört ett finger på flera år, men vi gillade våran publik i allafall.

Tog oss hemåt och åt en väldigt god lunch/middag innan jag letade runt i alla skåp och hittade hårfärg, LYCKA INGEN MER UTVÄXT !!!! :) lovely
hittade en skön säng och en bra film också. Tills vi kom på att vi ska till skolan imorn, vi som trodde vi var lediga(?) Så var den söndagen förstörd.




antonia fällde en fin kommentar idag. - Jag skulle lätt kunna våldta din frys för jag vet hur mycket godsaker det finns där

baby i can break you down

REGN idag! jag ska hämta anton vid tåget nu och sen ska vi träna och plugga. För nu är det inte långt kvar alls !!! GAAALET!!!

var på bragematch igår och sen var jag och tilda på Banken och chillade lite, innan vi slutade på ett svettigt och lökigt etage. Det var sjukt varmt där inne och alla var nog mer eller mindre svettiga.

bilderna kommer ju sen när min dator har slutat dampat!


en dagbok online ... seriiiööööööst gåååå!



jag kan lova att gårdagen var sweet nice woooooow. (internt)
dålig väder det är idag då, elllllller?

Check, check, check, check, check, checking you oooooout!

COUNTDOWN!

ikväll taggar vi flickor!

kissar

spontanutgång igår. Vår käre vän matilda kom på den briljanta idé kring tiosnåret igår.  vi tog oss till falun efter ett långt uppehåll! men vi hade roligt och det kan bli en repris där snart igen.
somnade gott och vaknade upp mer död än levande.

hela dagen har vi chillat runt på kupolen, ätit mat, fikat och köpt en fin outfit tills imorn då vi ska ut på äventyr! watch out people.

och nej, vi bryr oss inte mer för att folk ska synas mer.

mjau.

en liten notis om antonia. hennes dator ligger i koma så hon är off ett tag framöver tills den underbara prinsen på den vita hästen kommer och räddar henne.

pussis och kjamis


try to sleeep

Drog en fin sovmorgon idag, snoozade kanske liiite för länge, ett tecken från gud att jag kanske bör gå och lägga mig tidigare.

massor att göra nu innan läggdags!

hey soul sister

Här sitter man i skolan, har precis gjort klart makeoverarbetet och inväntar nu min kära kompanjon som är på praktik idag. Blir en lååång dag idag och inte hinner vi träna heller.. Finish modellerna kommer till 17,30 och blir nog kvar till en 21,00 iaf. Känns som att jag praktiskt taget bor i falun nuförtiden.










what don’t kill you make you stronger


paso de ti

Medans halva falun är på studenkryssningen gick ollie och jag på helgkurs i skolan .. Dock jäävligt lärorik och vi åker ju till ALANYAA som plåster på såren :) I morgon väntar TRÄNINGSVÄRK, balfrisyrer, klippningar samt fixa nytt pass.
 
NU dusch.

when we were young

Helgen är över och vi har inte haft tid för någon dator, haft klippkurs hela helgen :-) Lärt sig något, svar jaaa!
varit och tränat med toni nu och nu är det bara att gräva ner sig i plugget. Redovisning på onsdag i Smink/Design kursen, kan bli en riktigt rolig lektion!

Annars har helgen varit ovanligt lugn, hängde på vallen igår och såg en riktigt trött match innan vi åkte hem och åt grillat! Chillade med tilda och hon satt i en box, innan vi köpte våran snacksbricka.

Imorn väntar näst sista dagen på salongen och sen är det full fart framåt nu för nu är det bara en månad kvar! Skjut mig, har ingen aning hur jag ska hinna allt.

Två veckor och det känns som flera månader, jag tar det som en bra sak. För nu finns det inget kvar.


it's a freaky friday





projektarbete och psykdag


frredaaag

ikväll ska vi ut på äventyr, ingen vet vart vi ska hihihihi

jag ligger död i min säng, toni lika så. Med våra älsklingar hihihihi

it takes more than earthquakes to stop us


ff

Travie McCoy – Billionaire [feat. Bruno Mars] - Explicit Album Version
Chris Decay – Hold Tight - Sunrider Remix Edit
Young Money – BedRock

men seriöst

36 dagar till studenten. Jag vill bara spy på denna skola nu.
20 dagar till alanya. GE MIG!


det enda jag vill.

jag vill bara skjuta min dator just nu.

cold as a winter day, hot as a summer's eve

Grattis hjärtat mitt till det nya jobbet och att du trivs så bra där, är så himla glad för din skull :)!
Provet gick faktiskt bra, bara 3 arbeten kvar sedan bär det av till värmen och studenten.

Efter provet blev det en tripp direkt till gymmet, tog i så jag bokstavligt talat spydde .. lika förvånad vart olivia när vi upptäckte vad fan som hände. Haha sinnes, slut i kroppen är man nu så ett bra jobb gjorde vi ! Meen inte är det klart än för nu blir det långpromenad med skrället.

lite bilder från vårt aningen spårade valborg.





/A


slut som människa

Två dagar. Måndag var toni här och vi busade lite. Sen jobba stängning. Idag var det skolan och en massa nyheter och uppgifter osv. Sen jobb, stängning idag igen plus att idag kom vi inte iväg förrän kring 23 snåret. Laaagomt trött nu. Ögonen svider och imorn väntar tandläkaren på mig innan det är träning som gäller och kalas, för en utav mina absolut bästa fyller faktikst år imorn!


I am what I am ..

Fullt upp idag. Fick reda på att vi har 3 inlämningsarbeten som ska vara klara till den 21a + prov tills i morgon .. i skolan idag :) kärlek. Träning står på schemat för denna vecka och på fredag kan det bli  en hel del bus här i bloggen. Så håll ögonen öppna !




21 dagar kvar till ALANYA med tjejerna i klassen

.. 10 min senare

antonia däckade av på min matta. Hon sover gärna där i natt säger hon. Det betyder alltså att jag har min säng för mig själv! mums

"man ska aldrig erkänna att man är svag, men just nu behöver jag en stor varm kropp som bara ... mmmmh" / a

Helgen är så gott som över. Jag har tillbringat min helg på jobbet i stort sätt. Varit hemma och sovit och sen jobbat. Åkte och hämta anton vid tåget idag för jag trodde att vi skulle träna, men hon hade ju inte med sig några grejer så vi åkte hem på världens jobbigaste humör. Inte skrattat så mycket på några dagar och det behövdes!
Nu borde vi sova för vi båda är sjukt trötta och jag kan knappt hålla ögonen öppna.

Mitt valborg tillbringades först på en bragematch, sen stressade vi iväg hem till t för att hämta saker, sen for vi vidare till "klubben" där det väntades hårfixande och sminkningar. Killarna var på topp och rockmusiken dånade ur högtalarna. Ju mer klockan blev, desto mindre tålamod fick jag och jag åkte hem och somnade och sov som en stock hela natten.

imorgon börjar vi dagen med en långpromenad följt av ett projektarbete innan det vankas jobb!

puss och godnatt


lördag woho

nu är det maj! jag återkommer med min valborgskväll för nu ska jag åka och kika felm ! :)

30 april

INSANE, Är nog bästa ordet för gårdagen. Vi började hemma hos Ersson som nyss fyllt 20 år :) Det var där allting började spåra, precis som förr i tiden när alla tjejerna är samlade. Fortsatte sedan mot Kharma och avslutades aningen blåslagna och dynga sjungandes ute på min gräsmatta ca halv 5 på natten med lovisa. Aldrig sett en människa ha så bråttom och ta så bestämda steg RAKT IN i en grind, hann inte ens säga något innan det small.

Gillar att killarna avbröt festen och började klinka idas sommarvisa på pianot och att vissa tjejer i bilen påväg hem drog några dängor med dolly parton.

RSS 2.0