you can't never say never.

onsdag imorn, tack och lov.


det bästa

okej, nu har mamma inget att säga till om. För nu är det höst och nu kan jag gå med mössa hur mycket jag vill!!!
och jag har nog inte varit slöare på jobbet på länge. Men nu är det bara några dagar kvar sen är det semester. Som jag ska njuta!

Lunch. Sitter på jobbet och äter lunc...

Lunch. Sitter på jobbet och äter lunch. Bara fyra timmar kvar.


23:55

efter brage åkte jag och linnea hit en stund.
jag jobbar ju hela denna vecka, men det ser ut som att det blir en toppenvecka ändå!
sleepover i veckan och middag. Mer om det senare.

God natt alla. Jag ska sova nu och min säng ser vääääldig inbjudande ut!


Brage Nyss slutat jobbet och direkt på b...

Brage Nyss slutat jobbet och direkt på brage match med hannah. :) snart kommer linnea också, hon är troligtvis brunare är någonsin eftersom hon kom hem från kreta i morse. Hon la finaste kommetaren i dag. "olivia, jag är inte brun, jag är typ svart i ansiktet, det är inte ens fint" Nu måste jag kika på matchen igen. 1-1 blev det nyss ju. Puss olivia


Last Saturday

Förra lördagen på väg hem, från centrum grillen togs ett kort som jag fortfarande skrattar lika mycket åt . Jag får inte lägga ut det, men alla som känner miss Redman vet att hon är känd för att vara mer eller mindre fotogenisk. Detta mina vänner är ett av de värsta bilderna i historien någonsin.. men som sagt, du får inte se det :))

If we could party all night and sleep all day

Fyfan det ska bli helt underbart att få åka iväg nu :) I natt lyfter planet mot värmen. Så vi ses om två veckor gott folk!! Gårdagen var sjukt bra, tjejerna kom hit och vi drack oss aningen för runda om fötterna. MEN det är precis så det ska vara och KOMMER att vara dessa veckor med haha.

Gillar att när vi skulle beställa taxi igår kväll så beställde vi för:  6 personer och en katt i bur .... Straffet vart ca en timmes väntan på taxin. Hahah en sjuk men bra kväll som sagt! Nu ska jag ta och duscha och se ett sista how I met your mother avsnitt.

Kan även bli att Lias och Jönsson joinar oss andra i napa, Kommer bli en svårslagen resa!!
PUSS!




home sweet home

Kommit hem från en helg i Göteborg. Som har varit bra.
Liseberg igår och jag har saknat det stället. Söndagen har tillbringats i en bil, sovandes och lite musik på det, förutom ett stopp på IKEA också.

Nu ska jag slänga mig i min efterlängtade säng och kika på cougar town.




Morena

Underbar dag. Fixat naglarna, shoppat och käkat med tjejerna och nu blir det mys med dem framför någon bra film :) Borde verkligen packa men får ta tag i det i morgon.  FICK JOBBET som jag sökte i Gävle .. Dvs efter vi kommer hem den 13 sept så har jag mitt efterlängtade frisörjobb!!!

Det firar vi i morgon med brakutgång och en redig bakfylla på söndag, för på söndagnatt åker jag och några av de bästa tjejerna till AYIA NAPA och kommer att befinna oss i värmen under 2 veckors tid. Det går bra nu :)






Never one without the other we made a pact

Denna dag har varit bra, jag har verkligen njutit av min ledighet. Tog en lååååång promenad efter middagen tills jag blev astaggad av musiken och tog springsteg istället.

Så nu efter inpackning och hårtvättning, med joico så mår mitt hår bra igen :)
Väskan är som gott som packad och strax kommer mamma och pappa hem så i natt blir det första natten på denna vecka i min otroligt efterlängtade säng. 


Good planes

Då håller vi tummarna för att AIK spöar BIF idag !! Nu ska jag ta och laga mig lite pannkakor för det har jag inte ätit någon torsdag under heela sommaren haha. I morgon blir det att köpa det sista och fixa naglarna. Det blev en sväng till valbo med J och A idag och i morgon blir det gävle med heela bunten :) För på måndag åker viiiii. Resfebern är hög.


Måste erkänna, det smakade underbart men såg förjävligt ut. Jag kan verkligen inte laga pannkakor, men pannkaks röra iaf!



städning och förberedelser

Torsdag idag då, och ikväll kommer mamma och pappa hem för att packa om väskorna, för imorn far vi neråt i landet, mot göteborg nämligen. Känns skönt att se det som en lite semester och slippa borlänge och allt i närheten för några dagar. Sen är det faktiskt bara en vecka kvar tills jag lämnar landet.

Så idag har jag städat hela huset och tvättat. Känner mig som en riktig husmor. Men nu är det rent och jag har blivit bjuden på middag så jag ska väl klä på mig och bege mig iväg snart.

Det får bli en promenad sen ikväll och börja packa lite kanske.

Jason Derulo – In My Head - Nicki Minaj ääälskar när hon kommer in i låten, den har gått på repeat hela denna dag.


as if a good thing ever could make up for all the pain ..

Igår blev det brutalträning igen och sedan kom L förbi med filmen Remember me. Måste erkänna, fast det tar emot.. Jag grät som ett litet barn. Fyfan, fick kämpa för att hålla emot tårarna ett tag där hahah. Sjukt men den var bra men riktigt hemsk, sådär får en film inte sluta!

Idag blev det en tripp till storstaden med mamma. Ett besök på House of egoista och nu vill jag flytta mer än någonsin!! Älskar Stockholm, älskar att få sitta på salongen, känna lukten av färg och inspiration! Nu ska jag sova för jag känner mig krasslig som fan. Regn och tygskor är ingen hit sådär.



ccola

9 och en halvtimmes jobb, jag tror inte ens jag kom ihåg att stämpla ut. Iallafall blir det lite entourage :)
bajbaj

why don't you wrap yourself around me

Älskar att vakna till ljudet av min mammas röst i telefonen.... Nej. Speciellt inte när hon ber mig att resa mig ur min underbart varma säng för att bege mig ut i SPÖregnet med skrället. Nåja, underbar som jag är så gjorde jag precis som hon sa och nu ligger jag och återhämtar mig på soffan.

Jag har blivit fruktansvärt lat senare dagarna?! Men ikväll är det innebandyträning så det känns ju som en liten push i rätt riktning iaf, får jag hoppas.


Sötan

titta vad jag hittade när jag skulle iväg och handla och drog bort inköpslistan.


lite bilder från helgen hihi







kanske kommer mera senare

puss


Never say never

En slöare måndag får man leta efter! Har iaf två klippningar ikväll så någonting får man gjort iaf :) Nu ska jag ut med skrället och sedan invänta fin besök från V-berg :) Måste bara säga att jag trivs förjävla bra med livet just nu, allt går i rätt riktning och jag hoppas det fortsätter så.

TACK natalie för lånet av sax medans min är på lagning. Guld värt!


"kiss kiss cause I’m in a part of his day dream"

Uppstigning 05.30 imorse, något trött var man. Fortfarande sliten efter helgen
Men jobbet gick bra och jag har nog skrattat mer eller mindre.

Jag har gjort vuxensysslor idag - klippt gräset, vattnat blommorna och betalat räkningar. Och nu ska jag åka till jobbet och handla mat och sen laga lite mat. Sen vet bara jag var kvällen har att erbjuda.

Sen har jag bara två nedräkningar kvar, nej tre ju!!

2 arbetsdagar kvar på denna vecka
4 dagar till jag lämnar borlänge för en helg
12 dagar till jag lämnar borlänge igen och återkommer en vecka senare




The roof is on fire

Vaknade av ett sms där det stod något i stil med " Oj, vilket fint väder ... " Klev upp och kollade på termometern och fick en chock. Inte varje dag Sverige bjuder på sådant här fint väder?



Det slog mig sedan att jag tappade den i golvet igår och hade därför blivit felinställd. Men kul så länge det varade.

You truly do exist

Fick ett tips av min kära vän Lovisa om en blogg. Hon skriver helt underbara texter.


Han sa att han var rädd för att vara ensam. Jag sa att jag var rädd för att vara två.

Jag har tänkt på hur man låter tillfällen passera. På alla som säger att det är så livsfarligt. Jag tror att det som är farligt är att låta människor passera. För människor kommer sällan åter

http://kandutankadigattalskamig.blogspot.com/ 


23:50

mjau,



dubbelsäng för mig själv, jag är nöjd.

Chariot



 Kan man bli annat än kär i den där rösten? Inte nog med att han sjunger min favorit låt bra, han sjunger be mine helt underbart med .. Vissa föds ju med allt, andra inte haha.

you and I collide

Träningsvärken sitter fortfarande i vilken tydligt tyder på att jag har mycket att ta igen när det gäller träning! Helgen har spenderats i blg med folk jag inte träffat på många månader. Efterlängtade ansikten och en brakfest på lördagen. Ibland får man skämmas för sina handlingar och det kan jag verkligen intyga att jag gör just nu när jag ser tillbaka på en viss sak under lördagsnatten.

Men idag mår jag konstigt nog bra. Lovisa drog nyss, hon kom hit på ett litet besök och bakishäng med mat som var ljuvlig att få en sådan här dag!




tror de är omöjligt för oss att vara seriösa ..



Nu ska jag återgå till soffan .. PUSS

wanna play a game?

helgen är över. tre jobbdagar kvar sen blir det en liten semester.

kan kortfatta mig snabbt om helgen:
fredag: toni och emma kom och vi tog igen lite tid som hade varit förlorad.
lördag: toni åkte hem och jag och emma tog en tripp på stan och stressade runt tills vi kom hem och alla flickorna kom och grillade och drack goda drinkar.
söndag: hämnden är ljuv som det heter. Man får alltid tillbaka, dock lyckades det inte straffa oss eftersom vi redan var vakna.

resten av denna dag verka bestå av tre klippningar och mat hos syster!


skönt att man inte har trappor hemma iaf

Brutalt jäkla mördad efter dagens fysträning. Men fyfan vad det är underbart :) I morgon kommer jag nog inte låta lika glad över att jag gick ned och tränade dock haha! Nu blir det att mysa med L och bege oss iväg för lite film. Sov så gott då folket!


PUSS

Så kan de bli ..

Vet ni vad ? Idag gjorde jag ett konstigt men underbart beslut. Eftersom Lovisa hade andra planer för kvällen och jag var rastlös så kände jag att jag ville göra något, så träffade jag på en lagkamrat som sa att det var träning ikväll. Ska träna innebandy ikväll haha ! Hade bestämt mig för att sluta och för att flytta men nu känns det som att beslutet kanske kan bli ändrat. Vi fårse ikväll :)

Jävlar vad träningsvärk jag kommer få nu men fan vad jag längtar haha ..




snart så .. 1,5 vecka kvar


It's an obsession

Det blev ingen tripp till Sthlm tyvärr. Får bli en annan dag nästa vecka! Men nu har jag iaf varit hos den förbannade tandläkaren, skrivit ut våra biljetter och fixat några ärenden med mamma. I morgon blir det ks kl 11,00 sedan bär det av till Borlänge :))


Vi får se vad kvällen bjuder på ..

mindre smickrande bild ifrån i måndags



It's raining men

Om det ändå gjorde det ! Jag tror jag tog ut min ilska i sömn.... Haha. La mig på soffan som sagt och skulle kolla på tv eftersom vädret inte tillåter utomhusaktiviteter idag. Vilket resulterade i en oväckbar Antonia, tror mamma försökte ett antal gånger. Men nu 4,5 timme senare är jag människa igen :)

Och vet ni? Nu går jag dit igen.


regn

kul gårdag. och det kändes som jag har sovit en timme. Efter att spanjorskan hade lämnat huset somnade jag om jag sov i fyra timmar till - väl behövligt - ja. Nu ligger jag fortfaranade i sängen, det spöregnar och jag har ingen lust att göra nått innan jobbet. så det kan väl regna resten av dagen också tycker jag.

Puss


dentista

Tänkte bara öppna med att säga att min tandläkare kan dra åt skogen. Som ni vet så begav jag mig till borlänge för att hälsa på ollie.

Blev lite hårfärgning och catching up time. Somnade runt 3 tiden(?) Något som var riktigt skönt då jag var tvungen att kliva upp 06,45 för att åka hem för jag skulle till tandläkaren.......
Så när jag är framme i kära storvik 09,00  får jag sms av tandläkaren att MIN TID ÄR ÄNDRAD TILLS I MORGON 13,00. Kände hur det brann i ögonen på mig, jag kunde alltså ha fått sova och sluppit stå ute i spöregn och väntat på tåg:) Men nu ska vi inte vara sådan, efter regn kommer solsken så nu är jag förväntansfull .. vart är solen?

Nu hör jag hur soffan och en mysfilm ropar på mig. I morgon väntar Sthlm om vädret tillåter ??





Älska skärpan. Ser ni att vi har en pool på köksverandan? Ska nog ut och bada lite senare.

para siempre

En seg måndagskväll blev helt plötsligt full i liv. Nu åker vi iväg en sväng :)
Kom precis hem från lite mys med bästa vännen. Inte träffats på några dagar så vi tog igen lite tid och hade det gött. Tack det var välbehövligt!

I took a walk around the world to ease my trouble mind

Fan vad jag borde klappa mig själv på axeln idag. Fixat allt jag skulle och klockan är bara 17 ? Bara träning som fattas nu! SÅ jävla underbart att göra saker och slippa sitta hemma och muttra.

Ringt om :
Jobb på olika salonger
Fixat ny sax
Skickat in mina saxar på slipning
Hämtat min cykel
bokat tandläkaren
Suttit UTE i solen
Fixat hårfärg, så nu slipper jag se flintis ut :)

I morgon bär det av till Borlänge. Första gången sedan p&l men lika fort ska jag hem igen och besöka min kära tandläkare för lite snabba fix. Fick även en fin hälsning av ewe och lina för att jag inte kunde komma och fixa på salongen, fin kärlek va ? : 





Kommer bli en underbar salong detta! House of egoista. Om ett år slavar jag för er ist :)

Dear John

Ytterliggare en bra film jag har sett denna vecka, ännu en krigsfilm. Channing Tatum gör det inte värre för den delen heller.
Okej, en scen höll jag på att dö. Eller det fanns flera.  Men filmen hette som sagt som jag har skrivit som rubrik - Dear John.


Jag lovar att det inte ska bli världens filmblogg. Men dessa filmer som jag har sett denna vecka har varit så starka att det har suttit i mig en stund efter.

God natt.


jag blir så dum av dig

Alltid kul att klippa kunder med humor. Klippte två bröder nyss ( 8an och 4an gick dom i) och den ena drog ett sött skämt:
- Vad är skillnaden mellan en vanlig frisör och en hundfrisör ? : Ca två fingrar ungefär. Haha!!

Fick lite rehab i solen idag, kände att min bleka hy behövde det. Eller kanske mode att vara sådär härligt sommarblek nuför tiden? Smygfet och sommarblek, ja varför inte:) Lite senare på eftermiddagen blev det träning med Lovisa. En snällare tabbe då det fortfarande var sjukligt varmt ute!!


Hittade två godingar i gräset.


Dock var dessa två varken söta eller muskulösa men svettiga och nöjda efter träning iaf!






Nu ska jag återgå till soffan och mysa med C eftersom mina föräldrar övergivit mig för dagen.

Law abidning citizen

Jag skämtar inte om jag säger att vi åt en fin middag ikväll. Först tacopaj som blev asgod och sen en kladdkaka med jornötter och center, ASgod!

Efter det blev det en film, Law abidning citizen. Den var ruggit bra. En mycket sevärd thriller.
Nu blir det chillaaa för imorn äre träning som gäller :)


Up all night

Jag skippade mamma och tog med mig hunden ist. Efter ca 8 km PW så ligger vi helt svettiga och mindre charmiga och andas ut på golvet, han helt utslagen och är nära döden och jag är likaså haha ..

Ikväll blir det inge dans på borden men jobb på Lobby Nightclub :) Vi ses där !


LL lugna lördagen.

nu blir det tacopaj. wieho!

du vet ingenting om mig, jag vet ingenting om dig

Kom levande ur gårdagens jobb iaf vilket känns bra för ikväll är det jobb igen ! Känner att jag slits åt många håll nu och att vilket håll jag än väljer så kommer det bli jävligt bra. Återstår att se vart man tar vägen och vad som kommer bli utav denna tjej. Det känns verkligen nu att vi alla har börjat bli vuxna då vi drar åt olika håll och det är underbart, äntligen friheten att göra precis vad vi vill med livet :)


Nog om det nu ska jag ut och gå med mor min ;D ! PUSS


Nicki Minaj

hon är grym. Nicky Manaj – Its Barbie B---h


Brothers

Igår såg jag en av de absolut bästa filmerna jag någonsin har sett. Brothers heter den med Natalie Portman, Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal. Så sjuuuuk bra! Se den!! Det tog ett tag för oss att smälta filmen för oss alla tre.

Tilda berättade för någon helg sen att i henne område finns det massa grävlingar som härjar runt på gårdarna. Igår när jag och elin var utanför hennes hus ser vi fet fet fet grävlning springa in på hennes gård. Den var enorm!
Idag blir det en bra dag, linnea kommer snart och jag ska åka till phone house och kika lite med telefonen och så hur det blir nu när jag ska flytta. HIHHI

....
på måndag kommer tilda hem igen! Som jag saknar henne!


Fredagen den 13e

En otursdag för många men en slags turdag för mig. (Bara för det så kommer väl något hemskt att hända mig..) Är riktigt sugen på utgång och fest med tjejerna men ikväll står man bakom baren ist för framför.

Nu blir det att tänka ut bra kvällsmat, någon som har bra tips ? Nehepp inte det heller, men då fortsätter vi sökandet.


17 dagar

two is better than one


Vill man så kan man, nu jävlar :)
Hörde att mamma är bra på norska igen, farligt då hon sätter igång sådär haha !!

Lång dag med endast 2 klippningar som arbete. Eller borde man räkna med den där damen med håriga ben som hade fastnat i sin sko, som vi fick kämpa för att få loss? Haha.. En bra dag trots allt !






as kul

Verkligen jätte roligt att jag tog mig ut på en springtur, ännu roligare är att när jag var några kilometer hemifrån började det spöregna. TACK kom hem som en slickad katt.

Annars har dagen inte bjudit på något speciellt förutom många garv på jobbet like always. Imorn är det fredag och efter det är det helg.

Btw, antonia, ring mig nuuuuuuu!! (tilda du med) :)

Life goes on

Förlåt för mitt anfall igår men var tvungen, var så himla arg. MEN idag är det en riktigt bra dag! Ska snart kila över till grannen och klippa lite hår sedan invänta planer :)


Hörs senare idag ! PUSS


Hard work work

En lugn men bra kväll på jobbet! Kul att se att tv3s nya byggprogram är här och bygger om i byn, några hus bort :) I morgon hoppas vi på uteservering och BRA VÄDER, snälla !!!



Måste bara få spy ur mig
:
Skulle jag få skjuta ETT skott i pannan på valfri person så har jag EN som går före allt, till och med före människor som flår levande djur. Så trött är jag på dig och ditt beteende. Förlåt men fan jag har aldrig i mitt liv kunnat säga att jag hatar någon, tills nu.



PUSS


som det kan gåååå

efter fyra klippningar + två färgningar så jag färdig för dagen. Fotboll och lite satc nu mot kvällen innan läggdags, dock vet jag inte om jag kommer att kunna somna för nu är jag så uppe i varv! HIHIHIHI

Bättre sent än aldrig

Vaknade 13,30 idag. Börjar bli rädd för mig själv faktiskt, förut sov jag max 4 timmar per natt och nu sover jag tre gånger mer. Vad har hänt?

Nu sitter jag och försöker få tag i systrarna Graaf så vi kan bege oss och bada för jag orkar inte svettas bort helt själv:)
Mer uppdatering ikväll innan jag åker och jobbar ! Puss



06:15

Godmorgon! Trodde aldrig jag skulle somna igår, men det gjorde jag ju. Fem timmars sömn klarar jag nog mig på. Ska gå upp och äta frukost nu innan jag ska åka iväg mot jobbet, sen ska det klippas och färgas.

Ha en bra dag (:

If I go crazy will you still call me superman

Jag undrar vad den där drömmen håller hus då? Förmodligen jobbar han och på tal om hålla hus, vartsjutton är min bblondie ikväll? Skapligt spårlös den där flickan :)

20 dagar kvar till resan
36 dagar kvar tills jag besöker tatueraren igen
48 dagar kvar tills en annan sak, hoho

Mycket som händer just nu och mycket som kommer att ske senare också. Men jag gillar läget, och jag gillar det enormt !

 
Dock inte den bortrövade blondie på bilden, utan carro heter hon !


bara för att


remember me

nu har jag sett filmen. Jag tyckte den var bra... okej jag råbölade på slutet. Även om filmen kunde ha blivit bättre om slutet hade varit annorlunda. Men det var oväntat slut. Men filmen var fin ändå.




och nu mina damer och herrar, dags för en avlutning på denna tisdag - sex and the city och sen sova. Uppstigning 05.30 imorn, hjälp!

Looking back over my shoulder

Kreativiteten slog till under dagen medans underbara gamla låtar dönade ur högtalarna på datorn :)





Och nej det är inte fläckar på mattan, jag som är sämst på att göra om bilder bara:)

Men nu sitter man här hungrig och rastlös igen. Borde verkligen träna men min kära kompanjon är ute på vift så blir träning i morgonbitti ist.

(:

robert p.

oh hello there

Igår när jag kom hemvar det något som hoppade framför mina fötter, det var en liten grodbebis, och när jag kom in och skulle borsta tänderna ser jag att på väggen i badrummet sitter en äcklig stor harkrank. Så jakten tog fart och jag vann striden med att ställa en pumptvål på han hehe kände hur jag stod och log för mig själv i det ögonblicket. Men jag tog såklart inte bort tvålen efter harkranken hade avlidit, nej den lät jag stå så jag tror pappa tog bort den idag mohaha.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på remember me för jag har fortfarande inte sett den!!! Men nu så :)

PUSS!

21 dagar

Verkligen Verkligen dags att sova nu. I morgon vankas äventyr med mamma och teknik fix utav mig!
(kände hur lovisas s-katt rev mig en aning där btw)

Godnatt folket.


!!!!

SÅG NI NYSS VAD SOM HÄNDE? JAG KUNDE LADDA UPP EN BILD!!!!!!!!!!

ibland älskar jag blogg.se :)) men ska inte ta ut glädjen för mycket tror jag, det vänder rätt fort igen


2006 ?


never die

Jag har klippt hannah nyss och vi tjillade väl som vanligt? Det var nice iallafall.
Imorgon väntar jobbet igen och det är inte alls långt kvar nu på sommarschemat. Jag räknade dagarna idag och det är 8 kvar som är schemalagda!! FAAATTA 8 av typ 40. 332 timmar är snart gjorda! Jag känner mig lycklig.

En annan sak som gör mig lycklig, är mina vänner. Ni betyder mest och jag är glad att jag har er.
Och det finns 3 personer som jag saknar mycket nu.


 


mrs wideass

Förlåt men kan inte låta bli att visa er detta. Vi har skrattat och återigen skrattat åt denna bild.
Gillar ni min lärar-röv och tillfälliga kobenthet?


 Hoppas iaf att detta inte är permanent.

Kryptonite

Jahapp då har man kikat på shutter Island (stavning?) och klippt Tony. Det regnar som aldrig förr här, blir nästan rädd .. regn som brukar vara mysigt, men detta SLÅR verkligen ned. Härlig storm som sabbar min träning för dagen :)

Här har ni några bilder om ni inte redan sett dem på Facebook.










måndag

jag tar åt mig äran som tröttast idag, vaknade senare än vad jag hade tänkt mig. Men Linnea kom hit en stund och vi har suttit och skrattar åt bilder från 2006/2007..

springturen idag var skön. Dock inte lika skön på hemvägen då det började regna.
Nu ska jag åka och hämta linnea sen ska vi till solarieöarna! :)


i nyktert tillstånd

Vätskebalansen är äntligen normal i kroppen och gårdagen bjöd på mys och filmer (läs vin och melon) haha. Nu blir det att bege sig mot sandviken och hämta min efterlängtade kamera, blir bildregn senare ikväll.





Puss

00:43 still awake

okej, ett anfall, ett utbrott, lite lugnade musik och några djupa andetag är jag på fötter igen.
eller rättare sagt så ligger jag i min säng och funderar om jag ska sova eller inte? Finns ingen anledning till varför jag inte ska, men ändå är jag fortfarande vaken, visst jag är inte trött, fast jag egentligen borde med tanke på att jag snart har varit vaken i ett dygn.

en sista rad, varför hatar bokstavligt talat blogg.se mig?

You’re motivation is what I need, so be my guest, please hate on me

Igår medan alla stod på dansgolvet med fina drinkar i händerna och gungade med till den sköna musiken som spelades överallt så gjorde jag detta


Och ja, såklart ska det inte fungera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skitblogg


Imorgon blir det en bra dag, det är måndag och den stavas ledig

what to do

Älskar känslan av att vara nyduschad men ändå lukta gammal fylla, precis den lukt man mår bäst av som bakis! Lite piggare och några hundra rikare sitter man nu här och kämpar för att ens få hunden att ligga i närheten, då kan ni tänka er hur mysig jag är idag. Någon som är sugen .. ?
Vet iaf en som kommer bli tvingad att umgås och vara i närheten av mig ikväll och de är flisan för nu ska jag ha FILM och onyttigheter :) haha ..



Tog bara en kvart innan han vågade sig i närheten av denna donna ..

B A K I S

Ta mig nu på orden, SPÅRAD KVÄLL.. Man brukar kunna uttrycka sig i det inom milda drag men gårdagen var sjuk. Samtidigt som det var riktigt kul så vill jag nog helst glömma bitar från den kvällen! Min kamera är tyvärr hos carro så får bli upload i morgon:)

Nu ska jag bege min trötta och slitna kropp hem till Ellis och klippa henne, idag blir det inte många knop!


Ungefär såhär vacker känner jag mig idag >


Save tonight

Hoppsan det råkade bli mer än bara en tröja men vafan ibland behöver man shoppa! Nu sitter man här insmord i BUS och hoppas på gudarna att jag ser mer brun ut än orange /fläckig i morgon, blir nämligen utgång i gävle och jag är/VAR blekare än någonsin. Håller även tummarna för carro som ska färga håret, kan ju bli så att vi är två som är gul/orange i morgon annars .. haha


Nu ska jag och denna brutta ta och kila i säng. Godnatt gottfolk !!






High on life

Jahapp då har man slängt sig i duschen och fixat för vi skulle in och göra carro brunare, men så var tiderna slut. Så jag får tvinga med mig mamma in till gävle så vi kan hämta min efterlängtade tröja:) Senare under dagen blir det iaf klipp och färg på Nichole och sen slutar Lovisa jobba så då ska vi ut på något kul!

Tänkte bara påminna att i morgon är det LÖRDAG !!! Aldrig har en vecka gått så fort som denna och jag gillar't.



TJUGOFYRA DAGAR KVAR TILLS VI TRÄFFAS IGEN !

Golden things

I natt så slog tjejerna och jag försäljningsrekord för onsdagar i baren, inga fel ! Klarade barprovet idag med och det firade jag med att åka och hälsa på en gobit! Dagen avrundades sedan med TACOS och besök utav Lovvan ;) (för ovanlighetensskull) haha .. 


Flickan med 12,5an ..




 Vem håller i kissen .. ?  


allting har förändrats men du finns kvar v
Godnatt !


roadtrip

ligger i min säng, nyduschad och precis hemkommen från en dag i Örebro med tilda. det har varit mysigt. vi åkte tidigt imorse och jag vet inte hur många gånger vi åkte upp på E20 ... hehe
det blev Ikea och en tur på stan och det blev lite inköp ja tack! Men det var det värt :) kände mig asvuxen när jag gick där på ikea med kundvagnen och plockade grejer hiho, nu kan det vara nära alltså








ooo ma oo ma

men vilken rådamp min dator har nu alltså, något jag måste se till att fixa snart!!!

jag och tilda tog oss till falustad och kikade på när fk - kv sparkade boll. Det tog oss bara 15 minuter och 4 försök att fickparkera. Så efter några rundor i kvarteren vid kopparvallen böt vi förare och jag fixade till allt så bra :) hehe
Vi åkte hem till mig efter matchen och då när vi kliver ur bilen inser tilda att hon inte har sin plånbok med sig (och där försvinner glädje vi hade på hemresan). Problem uppstod genast, det skulle inte bli någon resa imorn, det skulle bara bli en massa bajs. Men nu har hon alltid en såndan tur och ett samtal bort hittade vi plånboken där vi hade suttit. Men tror inte att hon var glad ändå, grinig som hon var så fixade jag väl till det också med lite hembakta bullar och ett glas mjölk! hihi






fotboll.

idag har jag nog kunnat sovit hela dagen, men efter 12 timmar är jag pigg :)

nu kommer tilda, vi ska på fotboll! BYE!

rock the night

Och så tog vi vårat pick och pack och begav oss in till Sandviken för att fira brallan :) känner att träningen gick plus minus noll idag ... ( carro bjöd på smarrig smörgåstårta osv) haha, aj aj

Nu blir de sova tidigt känner mig helt död men hade gött PUSS



world greatest

bästa bästa bästa helgen på lääääääääääääääääääääänge! Sinnes fredag, riktigt sjuk lördag och en mycket mycket mysig söndag. Jag älskar er.

en halvdag kvar sen tar jag ledig för några dagar, och det planeras för torsdagen också.


en gång är ingen gång två är lika med noll

2mil med cykel, brutala uppförsbackar och en vidrig mjölksyra senare så sitter vi här och hinkar vatten och flåsar som aldrig förr...  Tack för löpningspasset igår lovisa, känns ju inte alls idag va ?  Paybacken är ljuvlig
Dags för mage och armar nu, men jag lovar .. detta ska inte bli en träningsblogg =) (i helgen tar vi ut våra synder i alkohol) .. 


favorit i repris bild ->


oh you didn't

Klippt klippt och åter igen klippt folk idag!

Nu ska jag och min nya sambo sova. Tänka sig jag ska sova tidigt? och inte nog med det jag har SPRUNGIT idag.. fan en underlig söndag. Nu ligger den där såkallade sambon och sjunger och ber om sällskap så jag lär väl bege mig .. tjingeling :)


GRATTIS brallis btw!


strange things do happen

Det blev en tripp runt om i gävle/bollnäs med Lovisa, Carro och Lina. En tripp som råkade sluta vid ett övergivet mentalsjukhus utanför lingbo ? ingen aning men låååångt bort in i skogen iaf. Hade puls på 740 skulle jag tippa på n'är vi kom fram men vi vågade oss genom hela huset (vind och även källare) där det fanns allt från gamla badkar, bårar, trasiga medicinskåp och gamla saker som de lämnat kvar. En kul men alkoholfri Lördag :) Längtar tills nästa helg då det ska firas ännu en 20åring.. Fan tjejer ni börjar bli gamla nu!

Läste min kära vän Lovisas blogg nyss och hittade ett inlägg hon skrivit om tjejerna. Haha fick ett stort leende på läpparna när jag läste det! Läs det här -> -


RSS 2.0