yr

Det blev sent igår trots allt, men väcktes utav en liten sötis som kom och gosade ner sig :)
Varit i falun hela dagen med alexandra, mysigt värre. Ska strax åka tillbaka för lite film.
Ska dunka sönder huset nu tills jag åker.

Tjingeling

söta drömmar

jag kommer sova gott i natt.

fredag i morgon, 1 augusti.


one time

Gårdagens natt var inte att leka med. Vi hade ju mysdag hos jossi och det slutade med en spökrunda och jag somnade ungefär vid 7 i morse. Inser nu att jag är skapligt sliten.

Var nyss i rättvik och det var mysigt.
Jag är för trött att skriva

  

blev en biltur igår med lovis, jossi, hannah och jennieb!

tjejmys

Sitter i jossans rum och dunkar musik för fullt nu. Just nu spelas david guetta feat akon - sexy bitch. Den är en favvis just nu! Varit ute på äventyr idag med tilda igen, fick med oss linnea också. Blev en asgod smoothie på blombergs café.

Vart kvällen tar vägen vet vi inte än, förutom att tjejerna kommer nog hit alldels strax och vi tjillar som vanligt. Det bli la kul kan jag tänka mig.

På återseende kära vänner.

stort frågetecken

Mitt huvud snurrar, jag förstår ingenting. Allt är för komplicerat just nu och jag blir bara mer förvirrad.
Jag har ingen aning längre vad som pågår eller vad det är för budskap som försöker fömedlas.
Det är dubbelmoral alltihopa.
Jag försöker förstå, men jag kan inte.
Det är som att det fattas för många pusselbitar och dom är spårlöst försvunna.

Jag tror inte jag nånsin kommer få svar på mina tusen frågor, inte än på ett tag.


fire burning

Varit i valbo hela dagen med tilda. Gick mest i köpcentrumet och hittade lite smått och gott, drog även in på ikea och jag fick mina tallrikar, så nu är jag glad:D
Kom hem till ett tomt hus, tog en springrunda och nyss har jag ätit en riktigt god sallad.
Resten av kvällen får bli som den blir.. jag orkar inte bry mig heller för den delen.

Pratade med Anton idag också och hon kommer kanske hem om en eller två veckor!(?)!!!! Kan ju hoppas att hon kommer om en vecka så vi hinner ses innan jag flyr landet. Men jag hoppas även att hon kan stanna och få som hon har velat nu ett helt år.

Idag är det verkligen bara tre veckor kvar tills vi åker och då betyder det att skolan också börjar om tre.


You better learn how to treat us right

Alltså vilken dag säger jag bara, eller kväll. Åkte ju till Tilda och sen tog vi bilen till stan för lite ärenden. Sen skulle vi till kupolen, men då kom tilda på att hon skulle hämta pengar på salongen på stan så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka tillbaka till stan och sen till kupolen igen.

Sen blev det en middag på jobbet, en mycket nyttig sådan och sen hem till mig. NYA BILEN HAR VI JU FÅTT!!!
Körde lite nostalgi i bilen på väg mot linnea, lite 90tals klassiker, finns några som ska med till magaluf.
Åkte och kikade på en mycket tråkig match, tunabro - dalkurd. Träffade på hannah också, (hon ska jämt vara där jag är)..
Sjukaste kommer ju nu att vi skulle förbi jobbet igen för att köpa nått och då ser vi att det är världens kaos där inne så vi åker runt och går in och jobbar i en timme. Diskade och tog tag i serveringen, men vi hade väl kul ändå, och nu är jag hemma! :)

Imorgon blir det ikea/valbo en sväng HIHO

So silly boy get out my face
No I dont want you no more

27 juli

knock you down spelas ur mina högtalare om och om igen. Jag är fast för den låten nu också.
Snart ska jag ta mig till tilda och sen ska vi ta en sväng på kupolen, eller jag måste dit iallafall.
Stan kanske få sig ett besök också.
Men nu måste jag forsätta att göra mig klar.

Tjingeling suckers

punkt.

livet är bra orättvist ibland.
som alltid finns det en otur som alltid förföljer en.
Men det är när man som minst tro på hoppet som turen vänder
och det går uppåt igen förhoppningsvis.

flickor flickor, ni är bäst ♥


Stephenie Meyer

Jag är fast ...


knock you down

Idag är jag seg, känns som att jag var full igår, men jag var långt ifrån. Gårdagens kväll spenderades hos kia med trevligt folk! Den kvällen tackar jag för, och lovisa fick körkort i fredags, grattis till henne!!!
När alla flickor skulle ut på krogen så fick jag och hannah skjuts hem och såg film istället.. men det blev en lång natt och vi somnade sent.

tjejerna ville göra en videoblogg igår kväll, dock inte i nyktert tillstånd och fullt oseriösa.

det luktar rent

jag har städat mitt rum, fixat och donat. Nu ska jag bara skriva ut kort och sätta in i ramarna och sen är typ hela mitt rum äntligen färdigt :O funderar på en promenad också, men får se om jag hinner, tiden börja rinna iväg.


trötta tjejer med en god frukost

alla är vi olika

Nyss duschat och borstat tänderna, nykommen hem ifrån kajen. Slutade där igår och vi hade ett litet sleepover party med morötter och dipp jag, jennieb, kaj och hannah, emma var också med, men hon åkte hem senare. Blev ingen sen natt, men hannah flippa lite innan vi skulle sova.

Dagen till ära så ska jag pyssla lite hemma sen kommer nog pajasen hannah hit och vi kanske ska ut på äventyr ikväll, men det återstår att se.

  

tjing tjing


hemma hos hannah

jag sitter hos hannah i hennes gudomligt sköna soffa. Hon står själv och noppar sina ögonbryn. Idag har jag klippt linus, det blev bra detdär. Ikväll, vet jag inte vad som händer, det är ju midnattstravet, men jag är inte så pepp för lars kristerz och knäckbröddansen.

Igår var det verkligen inte min dag. Det började med att dagen var grå som alla andra dagar, åkte till farmor och grattade henne och det var trevligt, sen hittade jag en kavaj på vero moda som jag köpte idag. Men sen innan träningen hade jag en känsla att det inte skulle gå bra, jag var inte alls sugen på det plus att det regnade. Och regnet bara ökade ju närmare träningen kom.. men jag tog mig dit, men det bästa humöret jag hade och det gjorde mig inge gladare för att vi var så några. Men jag och Madde hade kul på uppvärmningen, men sen när vi började spela allihopa, blev det bara fel, jag fattar inte hur jag kunde ge mig så lätt. Det räckte med grymt dåliga passningar, ett skott i ryggen och en spark på knät sen fick det vara nog. Jag blev helt knäckt, aldrig känt mig så dålig och svag förut. Utan att ens riktigt tänka tog jag mina saker och gick därifrån.
Hela kvällen var jag nere, men det blev ett oväntat men bra avslut på kvällen/natten trots allt, över mina förväntningar. Men det gäller att ta chanser och våga.


nu ska vi mysa :D HIHI

.

 



grådag

idag vaknade jag tröttare än tröttast utav att pappa kom in och skulle skruva upp en hylla. Men det blev bra. Sen for jag till farmor och det blev en sväng på kupolen också.
nu ska jag röja lite på rummet och sen ska jag nog ta mig till grekland en sväng innan träningen!


17 suger

kom hem för ett tag sen. Sitter och funderar på en nattmacka, men tror jag ska skippa den. Varit hos tilda ikväll med alla tjejerna. Det var mysigt och vi borde ses betyldigt oftare än vad vi gör. men nu är det bara 4 VECKOR kvar sen drar vi! HELT SJUKT JU!
tidigare under dagen var jag på kupolen en sväng med linus och sen kom hannah hit efter jobbet, Känns som att vi har kommit nära varandra på sån kort tid. ♥

& jag är så glad så glad över anton som har troligen fått jobb i napa på blue moon bar! Nu fick du äntligen som du ville, vara utomlands hela sommaren! Men den 26 augusti ses vi, fatta det är mer än en månad tills dess! 5 veckor.. Och då har vi inte setts sen peace and love och det blir ju totalt 8 veckor! Fattar inte hur vi lyckas.. inte pratar i telefon eller sett varandra på 8 hela veckor. Det är nått mirakel, för det borde inte finnas i våran värld. Men vi lyckas med de mesta. så varför inte detta också? Vet redan nu att denna höst kommer bli galen.

såg en bild på kias blogg som jag snor, jag och dom otroligt snygga brillorna.

 

cbrown




           

från kallt till varmt till kallt igen

det måste vara ett skämt?!
dubbla budskap
nu sätter det igång igen när jag nästan hade lagt ner allt
jag blir bara ännu mer fundersam och förvirrad.

090720

 the energy never dies

imorgon är det 4 veckor kvar tjejer! Tycker det känns som en evighet tills dess.


söndagkväll

sista passet inför mina lediga veckor gick bra.. nu har jag äntligen ledig och har klarat den mest jobbigaste veckan på hela sommarlovet! Hur bra känns inte det då?!
Men är sjukt trött idag så ska nog ta och se nått gossip avsnitt innan jag ska sova . Kan iallafall försöka göra det..
Igår var hannah här och vi drog för ett kvällsdopp sen blev det film men vi somnade på en gång typ.

Jag vet inte om jag finner några riktiga ord längre, men jag vet vilka jag har vid min sida och vilka som finns när man behöver dem. Men det känns sjukt att de som står en närmast kan vara mest opålitiliga, hur man kan bli sviken så fort utan att man nästan inte ens märker det, utan det kommer man på med tiden. hur man inser hur mycket man glider ifrån varandra om man inte håller kontakten från båda sidor, det räcker inte att man tar upp den ifrån ena sidan när man inte får någon respons. Jag vet inte varför jag skriver detta nu, varför jag ens lägger ner tid på det.. men som sagt. Ingen nämnd ingen glömd.

& jag saknar verkligen min bästa vän. Det har gått alldels för lång tid nu. Verkligen för lång tid, jag har ingen just nu här hemma som exakt exakt exakt förstår sig på mig, hur jag känner eller vad jag tycker. (inget illa menat mot de bästa här hemma, förstå mig rätt). Men Sverige känns bara så grymt tomt och jag känner mig inte hel för huvudtaget. Imorgon har det gått 3 veckor och det kanske blir 5 veckor till till hon kommer hem!! (plus att jag åker när hon kommer hem) så vi kommer inte ses förrän om 6 veckor, det känns som evigheter ♥



hanapee

  

gammal klassiker ifrån hösten. De flesta förstår inte humorn i det, man måste läsa hennes blogg för att fatta det roliga i det !

jag hatar rubriker, men nu blir det en nattmacka






lördagsmys

kommit hem från ett mördarpass och jag överlevde det fint. Men det var en jobbig dag, med massa stress och panik där i slutet från mig och tilda. Men det löste sig ändå.

Nu ska jag in i duschen innan hannah kommit hit :)

&  jag tror jag har insett att jag inte orkar kämpa längre så nu ger jag nog upp allt.

fredag jej

Dagen har varit bra, kom just hem från forssa. Jobbade ett kortpass med josephine sen åkte jag hem till hannah och följde med henne och michelle(?) till donken för kvällsmat. Sen åkte vi hem till hannah igen och hann knappt sätta oss innan linus, matte och fredrik kom förbi. Ut till haganäs där josephine och lovis väntade.
Sen blev det badning för deras del och sen avslutades kvällen med en kopp te hemma hos lovis.

Nu måste jag verkligen sova, ska jobba ett helt galet pass imorgon. 09.00-18.30.  Kommer vara levande död när jag kommer hem. Men ska bjuda på lite bilder innan jag ska slänga mig i sängen.


 

svensk jävla sommar

När vi kom till mellsta idag var det uppehåll, när vi hade kommit en bit på vägen kom ett skyfall, inget litet heller.. men det var väl trevligt att springa runt i leran. Trots blev det bara ett varv och sen åkte vi hem, får ta en runda imorgon innan jobbet.

och ja, jag hatar dubbla budskap, dom gör mig bara riktig förvirrad.

unbreakable

varit ute på äventyr med pappa idag, vakande tio, nej jag vakande SJU för att jag hade glömt att stänga av alamret. Men som tur somnade jag om. Men vid elva drog vi till banken för att min internetdosa hade blockerats, sen blev det en sväng till biltema och sen till farfars grav, satt dit lite rosor och det blir jättefint. Sen medans vi var i trakterna ville jag se nya bilen som kommer om nån vecka, men den hade dom ställt undan så vi åkte hem, dvs jag körde hem :)

nu ska jag måla om min tvbänk lite, råkade ju repa den i går när den välte och sen kommer nog min syster hit för hårfärgning. Sen är det träning idag också, kommer nog vara lite död efter den skulle jag tro och helt myggbiten.

hiho


FÖR VI SKA TILL MAGALUF

18 AUGUSTI!! Nu taggar vi flickoooooooor!

Idag blev det ett kortispass på jobbet, fick sluta ett! Så jag tog en promenad till kupolen för att möta upp lovisa för att vi skulle betala resan och nu är det gjort, nu åker vi! Sen tog jag vända runt på kupolen innan jag tog mig hem och efter ett tag kom jossi förbi! Vi gick ut och la oss på gräsmattan och pratade minnen, måste göras om igen hörru.

Tog mig en springrunda, drog upp till spåret, men där kryllade det av mygg så det blev en kortvända bara och sen hem för att montera ihop en ny fotölj till rummet. Sen tog vi in en annan tv också, det var hur bra som helst, tills olivia själv skulle koppla in lite bakom tvn och såg att en sladd satt fast under bänken. Utan att tänka vad jag gjorde så lyfter jag bänken och tv och hela bänken tippar framåt och ramlar i golvet.. bra jobbat olivia! Så när tvn slogs på igen var bilden grön och lila.. ännu mer lyckat, men efter lite slag och lite våld så fixade sig allt!



tisdagkväll, dagen innan löning!

sms kontakt med en onykter antonia just nu. Och gissar vad jag ser på?
Idag fick jag ett paket på posten, jag kommer dränka mig själv nu i texter. Jobbet gick finfint idag också, och imorogon är det samma pass, sen ska jag möta jossi och sen möta lovis för att fixa allt, så tjejer, imorgon är allt klart flickor!


JAG ÄR GLAD!



dagen får firas med en glad låt, nu blir det av flickor!!

chuck bass & nate archibald

och ännu en gång, jag är fast igen! 
 

 

revolutionary road

såg nyss filmen med linnea, den var helt okej, med tanken på en oscar.


agr

Idag har jag saknat min vän väldigt mycket. Kan bero på att idag såg jag henne "irl" sen peaceandlove och för att jag har varit i hennes trakter idag. Åkte mot ikea. Såg på håll den rosa tågstationen och det stora gula huset som ligger i uppförsbacken påväg mot hennes hus.

Kom hem nu ...


..

jaag blir galen

det regnar hela dagarna

jobbat världens längsta pass idag, 12-21. Trodde att jag skulle svimma mitt på dagen. Det kryllade utav barnfamiljer och det var bara tråkiga gäster. Men jag stod ut hela dagen och avslutade dagen med en finfin köring. Kom hem och log döende i soffan och kollade på michael jacksons minnestund. Sen nu ska jag sova för imorn ska jag måla klart mitt rum och senare träffa elin!

nattis

aj?

mitt huvud värker satan. ska lägga mig nu och sova i en pluttig 90säng buhu

dåligt väder och huvudvärk



när jag kom hem från jobbet ...






några timmar senare!

Idag jobbade jag, vi fick bästa drivetiden på länge wiho!
Sen åkte jag och köpte färg till rummet och nu är det snart klart. Ska måla de sista på väggarna imorgon, sen är det äntligen klart! Pratade med Antonia idag också, nu var det en vecka sen hon åkte och har nog inte velat insett hur tomt det är utan henne.

i want you back

 

den låten får avsluta denna söndag! Jag är fortfarande vaken, vilket jag inte borde och jag har inte ätit någon glass heller. Fastnade framför oprah och michael jackson. Sett en 80 minuter lång intervju med han. Rätt intressant, dock var den ifrån 1993 om jag inte minns fel.

Nattis !

helg

Helgen har varit bra faktikst. Jag är inte missnöjd. Träffade på hannah som sagt i fredags och drog till falun där vi mötte kia och emma i spöregnet. Vi drog oss mot hosjö för att säga grattis till simon som fyllde år. Det blev en kväll med regn,blixtrar och åska. Vid tolvsnåret åkte vi hem, alla utom hannah som inte ville följa med hem.

Lördagen bestod av jobb, men eftersom det var lugnt fick jag sluta en timme tidigare vilket var bra. Drog mig senare mot kvällen till elin. Det blev en påse med godis och sen lite prat.
Och nu är det söndag och jag har jobbat idag också, sen har jag nyss varit på dc invigningen med jonas. Jag vill ju också spelaaaaaaaaaa!

Nu ska jag äta glass tror jag och sen sova, börjar ju som sagt tidigt i morgon.

 

fredagkväll!

sitter just nu i hannahs soffa. Jag får minnen ifrån förra helgens bravader.. Vi har nyss ätit tacos och det var efterlängtat kan jag säga..

vi ska nog dra oss till falustad ikväll. Har inte varit där på evigheter känns det som. Sist var nog skolavslutningen?

MINA SKOR HAR KOMMIT!!

HEJ!

ännu en solig dag, helt otroligt att värmen håller i sig.
Spenderat dagen hos min syster. Legat och plaskat i poolen och ikväll blir det förmdoligen en springtur eftersom jag skippar träningen idag.

Har nyss pratat med kära Antonia! Hon har det bra, 40 grader varmt och festar som aldrig förr.. dessvärre letar hon fortfarande jobb. Men ska bli kontaktad utav de ställen som hon har sökt på. Jag saknar henne.

Nu ska jag ut och ha vattenkrig.


haganäs

linus fick sitt kvällsdopp naken !


!!!!!!!!

18 augusti

RSS 2.0