mjau peace and loooove


the Dj get us

skön dag idag.
varit på kupolen, linnea köpte present och efter fjärde försöket lyckades hon slå in paketet. Efter det höll hon på att bli påkörd. Sen fick hon mat :)

nu är jag själv i hennes hus tror jag. Dags att korka upp kanske? yesbox mot kylen!


Cry when you get older ...

Tagit igen sömn för flera år känner jag nu. Väntar på att Emms ska höra av sig så vi kan åka in en sväng till valbo och handla lite inför kvällens bravader och hälsa på Lovisa.

Kärlek till Sveriges väder, längtar bara mer och mer efter napa nu. Kommer bli grymt !
 



vilka jag har.

hahahah jag börjar skriva med ett skrattanfall. Denna natt har varit den sjukaste nånsin HAHAHA med ën trasig lampa och ett svullet örat så somnade vi fint! Panikskriken lär har väckt grannarna och det finns nog sjukaste filmerna. Att vi ens skriker så högt och skrattar samtidigt är ofattbart. Att vi ligger under våra täcken och vet inte vart vi ska ta vägen. Hur sjukt är det att någon står och slår i väggen med en tidning. Pulsen ökade nog rätt fort på dessa sekunder.







Två mord och vi är nöjda. jävla feta nattfjärilar

och idag orkar jag inte vara seriös, jag har en massa planer ikväll
och jag blir besviken

pearly gates

Utgång i onsdags som slutade med en del blåmärken och ömma magar.
Men i torsdags vaknade de upp, högen med slitna krigare som begav sig till diverse jobb och/eller fikarum på andras jobb ? ha ha ..  Varit några riktigt fina dagar nu faktiskt !

Torsdag -
mys 
   &
Idag -
 äventyr.
Hann även förbi och hälsa på Alexandra en sväng under mina och L's olika stopp. Kvällen bestod utav klipp/färg och filmmys med några utav tjejerna som precis lämnade mig.  

 !
PUSS

HELG!

efter nästan fyra timmars övertid på jobbet och en klippning på det så är jag rätt slutkörd idag.
det blir inte många rader idag, men imorgon är det fredag och jag startar min helg nu! MIN LEDIGA


Godmorgon!

Jag var uppe tidigt idag!
Tackar solen för linjerna jag fått, dom är så fina, eller inte.





Strax kommer linnea och vi ska fara iväg på lunch innan jobbet!

det var en kväll i vintras.


i respect your hustle, but don't try to hustle me

Seeg dag. Tacos och mys med mamma, men nu inväntar jag att Lovisa ska sluta så vi kan ut och springa :) In BIG need for workout!!

Gårdagen bestod av fix i köket (ska renovera) och att klippa natalie. Och i morgon fyller Emma 20 Woho de ska vi fira ;)


okej, jag räknar ner nu

13 september - premiär i USA
alltså kan det betyda att 14 september har säsong 4 "premiär" i sverige?!!?
Och att det finns artiklar om att Chuck Bass ska lämna serien, är det sant så gräver jag ner mig själv.




bbq

Igår efter jobbet drog jag mig mot åselby och en liten grillfiest med special! Det var mycket trevligt! Sen cyklade jag som en galning till stan för att möta upp Linnea och Anna. Sen blev det ju s2 like allways.. gårdagen var ingen av de bättre iaf.

fyra tjejer cyklade runt två snåret hem mot kvarnsveden och jag somnade skönt i en säng efter en fin nattmacka.

nu är jag helt död efter att ha jobbat 13-22.30, ladda om och jobba imorn med.




I like

Tycker det är underbart att ni håller i och läser trots att vi varit SKAMLIGT dåliga på att uppdatera om roliga saker under senaste dagarna. Men iaf nu har jag stått i baren onsdag,fredag och lördag och det känns faktiskt jättebra så nu håller jag tummarna på att det fortsätter så =)

Iaf leeedig en hel vecka nu, ska bli underbart! Ska slänga upp lite bilder på my new love - skor .. högklackade och såklart svarta haha, jag är hopplös.



Freedag

JAG VILL IVÄG. Fan att det ska bli såhär varje vår/sommar att jag bara vill dra iväg utomlands väldigt länge. Men nu har jag iaf napa resan att längta till ! Så sjukt avis på alla vänner som drar iväg som aupair till olika länder, visst kan jag också göra det men nu vill jag bli frisör och börja jobba med det så då kan man inte bara dra.. tyvärr :)

Blir härligt med jobb idag, redbull sponsrar kvällen vilket innebär att vi i baren ska ha vingar och sälja in " redbull ger dig vingar konceptet" och ha billigare priser på redbull drinkar ....


PUSS


5weeks left

DÅ VAR RESAN BOKAAAD :D:D:D

30e augusti drar vi från sverige till AYIA NAPA och står återigen på svensk mark den 13e :)
Längtar något så brutalt :)) NU kör vi tjejer !!!

lön om 2,5 timmar!

en springtur och en vaniljdryck senare är jag belåten.

jag vill ju se remember me(?!!!!!)

Igår

Åt vi tacos och såg en bra film, dock minns jag inte vad den hette, men det var bra.
Efter tio timmar sömn mår jag bra och inte nog med det utan jag är ledig idag också - lycka




onsdags chill

Jahaa då har man spenderat en ledig dag med vad ? Legat på govlet och försökt att plugga drinkar ... Förstår inte varför men är så sinnes nervös för att stå i den där jäkla baren samtidigt som det är så himla kul! Men alla är vi ny någongång så :)

Aja nu blir de en powernap innan så man pallar med kvällen ..

I morgonbitti blir det att kliva upp tidigt och klippa emil och dra på "möte" ..

PUSS



Alla dessa drinkar .. .. ..


när ingen annan än du lyssnar.


hate mondays

Efter en lång dag med många ärenden/klippningar och jobb"möte" så sitter jag äntligen här hemma igen. Ibland älskar jag bara att få vara hemma själv och ta det lugnt! Underbart. Men men, snart kommer Lovisa över så vi ska bege oss ut och trääna :)


go for it

nu börjar det :)


vi chillar väl

bland den segaste söndagen på länge. Det var inte tiden som har varti seg, utan det har varit jag.
Nu tackar vi för idag och soooover!






YES!!!

Ni anar inte hur lycklig jag är just nu, precis klar med helvetesprojektet. Att städa mitt rum inne ( bor på gården i min lilla stuga som är som en "2a" utan kök/dusch/toalett.) Dock måste jag bädda sedan är det heelt klart.

Bilderna är MILDA motför hur det egentligen såg ut fyfan så skönt att det är över .. Mår dåligt över att det fick gå så långt och att min garderob befann sig både hängande och liggande överallt i rummet.

En liten del utav rummet : före - efter

Born to win

Känner hur timmarna bara går och jag som verkligen MÅSTE städa mitt rum, plugga lite och träna, bara sitter här. Inte riktigt okej. Ska ta tag i livet .... NU!


Btw, happy b-day "sis" ..


söndag!

det blev spårat igår, för att hela sällskapet kom olyckligtvis inte med ut. Men den delen som var ut hade roligt :)
bästa med kvällen var nog skjutsen hem, hade aldrig orkat gått. Och idag mår vi som vi förtjänar dvs jag mår bra!



wild hearts can't be broken

Blev en shoppingsväng till valbo med Emma och Kallin för att möta upp vår scorettbrud ;) Gjordes en hel del fynd och dagen avslutades med tacosmys och en sväng till Sandviken. 

:) Sleep tight



haha några utav gobitarna -07

shake them haters off

all in.

Work it harder make it better do it faster makes us stronger

Blir SJÄLVPLÅGERI idag, hade ställt klockan på 08,30 för att hinna ut och gå innan värmen dödar mig men så vaknar jag  nu vid 10,00 ... kan dock bero på att jag fick för mig att färga mitt egna hår vid 00,20 igår. Tänker iaf tvinga mig ut ändå men fyfan kommer få värmeslag.

Vid 15,00 beger jag mig in med tjejerna för att köpa massa skor hos Lovisa och sedan blir det tacosmys med gänget :) Nej nu lär jag bege mig innan det blir FÖR varmt
Puss!


True colors

Lever livets goda dagar just nu om jag ska vara ärlig. Umgåtts med tjejerna och gjort roliga saker varje dag och tränat på kvällarna när det äntligen blivit svalt. Idag blir det poolhäng hos AK. Sedan chill med L för denna helg är det nyktert och fokus på träning som gäller :)

Nu ska jag smörja in mig, gå ut med skrället och bege mig mot kungsgårdeen ! Ha en bra dag .



Några visa ord min vän tyckte passade henne och mig. ^

all the lovers!

Jag har inte varit så yr som jag var i går på länge. Stressade nästan ihjäl mig på jobbet och sen hem och till s1 för att umgås med tjejerna. Det blev en fin kväll :)

Nu ska jag ta mig mot jobbet igen för att möta upp linnea och tilda för ikväll ska det lagas mat! HIHIHI

Beyoncé – Why Don't You Love Me


party like a rockstar

Sinnes, jag får aldrig färg i ansiktet men efter gårdagens sol/badning så var jag så röd så det fanns inte .. precis vad man vill när man ska ut på kvällen :)
Solbränd som en räka och med trevligt sällskap satte vi oss hos AK och drog sedan vidare mot uteservering och Kharma. En bra onsdag, bilder kommer upp ikväll !

Nu ska vi bättra på brännan ännu mer och njuta av underbart väder och sedan klippa Emma.


Beach 2010

Eller vassen 2010?
Sak samma nu ska jag iaf dra iväg med Lovisa och Kallin för lite bad och "lek i vattnet"  .. haha

Uteservering med tjejerna ikväll . Ser ut att bli en fin onsdag !


(bild från en studentfest )

smile like you mean it.

jag hade sett fram emot denna dag länge, att äntligen få sluta skapligt tidigt och kunna komma hem och lägga sig i solen några timmar. Vad vare för väder när jag slutade? Spöregn och åska, tack Gud vad hade jag gjort för att förtjänat det?

sen insåg jag idag att grodor är inte min grej, tog en promenad när det var uppehåll, rätt som det var tittade jag ner på marken och sen en liten liten groda hoppa på vägen. Den som hörde mig och såg mig borde ha fått sig en fin syn.



Someone like you

Jaag svettas bort snart. MEN jag älskar värmen som kommit. Igår var det Bio med L, vi såg eclipse. Aldrig dregglat, gråtit och skrattat så många gånger under en film som då. Fått en fjortis förälskelse igen också : Jacob Black. Men nog om det,

Hör och häpna, idag klev jag upp 08,30 och tog på mig löparnskorna för att ta en runda med hunden. Efter ca 30 minuter trodde jag på fullaste allvar att vi båda skulle dö av värmeslag och vätskebrist men vi klarade oss genom våra 45 minuter tillsammans! Längtar tills ikväll då puman har slutat och vi ska ut på en till runda med styrka som avslut :)


just ja

var ju på Eclipse med Jennieb och Linnea förra veckan! Woho, den var mycket mycket bra! Nu ser vi fram emot fjärde filmen.


there just must be more to life than this

med feber, svettattacker, hostattacker och nysattackar har jag klarat av mina 10 timmar på jobbet idag. Timmarna som jag trodde skulle gå sakta gick otroligt fort och nu är jag äntligen hemma! Bara 4 dagar kvar nu, men denna vecka är soft mot det andra. Aldrig varit så varmt inne på ica som det var idag.


HEMOS GANADO TOODOOO

Fyfan, 'är mållös ! Är så glad just nu och tårarna sprutar av glädje :)

VIVA ESPAÑA !!!!!!!!!!!!! :D:D SÅ JÄVLA VIKTIGT

Och mitt hjärta fick komma ut och spela i förlängning : FABREGAS



what a night

Haft lite pause ifrån datorn i några dagar nu, har helt enkelt inte haft tid. Men min helg har varit superbra.
Gillar denna söndag skarpt, speceillt min PN som varade i en och en halvtimme i solstolen :)

I Fredags kom tilda och hämtade mig efter jobbet och vi åkte och köpte mat och sen vidare till salongen och fixade till håret. Känns bra nu och jag är nöjd. Men helt emot regelboken så fungerar det mesta;)

Vaknade igår utan röst och en igentäppt näsa. Inte varit så hes på länge tror jag. Men jag åkte och hämtade toni på stationen och fixade lite hemma innan vi skulle åka till jossi för en fin middag med tjejerna. Sen for vi mot lokalen som jossi hade hyrt och där började kvällen och slutade ensammna på stan. Gårdagens kväll var en bra kväll.




Yesterday is over, it's a different day

Jag vet inte vad det är men just nu trivs jag så sjukt bra med allt.
Tror, eller jag VET att mycket har med att jag har kommit igång med träningen igen, jag får alltid mer energi och bli mer pepp på allt såfort jag får träna och pina mig själv. Låter kanske konstigt men jag gillart !

Gick upp tidigt idag
för att ta en långpromenad med hunden. Vi har ett dilemma han och jag. Han är rädd för fotbollar? Hur kan en hund vara rädd för sånt? Så nu är det "Projekt ändring" på det iaf!!

I helgen blir det avskedsfest som jag verkligen ser fram emot, så nu är det mycket som håller en på topp kan jag ju milt säga :) WOHO



antonia FABREGAS

SPANIEN ÄR I FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!! SÅ JÄVLA VIKTIGT :D
Tog en extra lång runda idag med Lovisa för att ta ut glädjen och ett litet styrkepass hemma :) NU kommer jag somna ovaggad kan jag lova.

min framtida man..




Godnatt people

Cause I

Ibland har man turen att få besök, träningskompanjon och äta grillat på samma dag :) Bilder sedan i måndags!

 


skånska.

Dessa snack om att man är sliten efter peace and love, vem är inte? Men nu rycker vi upp oss! :)
Efter 10 timmarspass och en klippning på det så är jag ganska pigg ändå.
Efter jobbet imorn ska jag hämta baby ♥



hörni, favoriter, jag saknar ju er!

Dancing on sleezy ground

Fick ett samtal från ett doltnummer i natt som höll mig vaken till morgonkvisten .. 
Sov bort halva min dag idag pga det men jag klagar inte! Fick min låånga pw med hjärtat ändå, så sinnes underbart att få gå så svetten rinner samtidigt som vi pratar av oss och kvällssolen är påväg ned. 

Känner att träningen kommer att vara mitt prio ETT dessa dagar då jag för tillfället bara jobbar nätter och nu har all tid att återställa kroppen från allt detta festande under denna månad.  




Det ser iaf ut att bli en fin sommar detta ! Försöker peppa mig själv för allt jag har, att jag gjort rätt beslut :)

Nu kan du få mig så lätt

Förstår ärligt inte vad jag gör vaken just nu ? Råkade slå på myslista på spotify och fick en sådan enorm längtan som jag inte haft på länge. Var det ett dumt beslut att stanna hemma? nej nu ska jag skärpa mig och inse att en svensk sommar är underbar.

Att det nu har börjat bli ljust ute gör det nog inte lättare att somna men som jag har längtat efter min säng.




I can only tell you what it feels like

Okej, jag skulle har legat i min säng hela dagen idag, men när klockan ringde var det dags att kliva upp. Trots trötthet och att jag glömde mitt passerkort så har jobbet gått bra.

nu äre satc som gäller och kanske en film på det kanske?
åh ge mig jordgubbar!!



sena sommarkvällar

Peace and Love var underbart, skriver mer om det sedan. Hann bara komma hem så dök Lovisa upp och vi drog en PW och mys med film och hon är fortfarande kvar här så nu blir det GRILLNING :)

Och för er som undrar, jag blir hemma i sommar. Skulle ha åkt men känner att jag har körkort att ta tag i och massa annat så får bli en underbar semester att åka och hälsa på alla vännerna dä'r ist ! 



 MVH " the ugly truth"

club can't handle me!

Sitter och väntar på att antonia ska bli klar så vi ska ta oss mot hannah för lite förferre. Denna helg har varit bra, man kan inte göra något annat än att älska borlänge just nu! Ikväll ska vi se mando diao och jay z. sista dagen nu, så nu kör vi!!





Eminem – Love The Way You Lie
Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta
3OH!3 – Starstrukk [feat. Katy Perry] - Sountrack Version
Eminem – No Love

P&L

PEACE AND LOVE BLIR BARA MER GALET!!!!!

RSS 2.0