förfrusen.

Idag när jag vaknde var det -17... jätte roligt. När jag kom till jobbet fick jag reda på att jag skulle inventera på utemarknaden dvs där det är liiite kallare än utomhus... ännu mer roligt. Så vi drog på oss strumpbyxor, extra strumpor, en fleecejacka, vinterjacka, mössa och vantar plus våra jobbskjortor och väst. Och ändå frös vi, ja men vad roligt. Jag fryser fortfarande så nu är det inte roligt längre.

nu ska jag ta vara på kvällen och sen ta en fet sovmorgon imorn innan inventeringen börjar.


firework

Efter några dagars uppehåll från denna blogg så är jag tillbaka igen. Har jobbat ihjäl mig denna helg, det har varit hysteriskt och det bara vällde in kunder. Kom hem idag, slut som artist och somnade framför gossip girl. Nu har jag sett på ensam mamma söker och funderar faktikst på att ta mig mot sängen igen och sova vidare. Jobb imorn med och resten av hela veckan tills nästa måndag... pengar rullar in..

annars har jag haft en bra helg, varit med elin nu innan hon åker till thai. Igår såg vi The last song, och jaa.. där låg vi och storbölade.

pööss


take what you can, give nothing back !

Har fått lite pisk från min bloggkompanjon, enligt henne är jag klappkass på att blogga. Så gör ett nytt försök med att komma igång!

Idag har jag iaf varit ledig från salongen vilket har varit skönt men snart är det dags att fixa naglarna och sedan jobba i natt! Ser fram emot att sluta 03 och sen kliva upp 07 till nästa jobb.. Fullspäckade dagar väntar. Tredagars där avsked, resor till Sthlm på reunion och lite hyss väntar. Även söndagen har planer ? Kommer bli en jobbig måndag ;D

Bilder kommer att komma upp efter helgens bestyr. Vi hörs på måndag, tills dess kommer jag tyvärr knappt ha tid med mig själv. PUSS



what the fuck they gon' say

En dag som har varit upp och ner hela tiden. Vaknade hemma hos linnea med frukosten serverad. :) jag är inte på humör att blogga i nån blogg idag. skit

HEHE NU NI



nu kommer det shots mina vänner!

ett sista ord, för jag sover inte än

Hur gulligt är det inte när en 5 åring säger; Men jag kommer alltid vara med dig, jag ska ta hand om dig.

JAG SMÄLTE när jag hörde det.


Hon är thöööng

okej, jag har mina favortilåtar redan. Denna fredag blev grymt bra!

Nicki Minaj – Dear Old Nicki är en av dem. Fattar inte varför hela albumet finns på spotify. Men nåja lyssna nu.
Rihanna – S&M
Nicki Minaj – Fly Ft. Rihanna 

imorn får jag trevligt sällskap! Kanske ska ta och sova så det blir lördag snabbt! hihi

PINK FRIDAY!



wohoo!

fredagmorgon

Idag har jag hittills ett bättre hurmör tillskillnad från gårdagens kväll. Jag och våran fotoskrivare gick inte ihop riktigt.

9 timmar kvar, sen ledig helg, gött mos. Får nog besök imorn och vi får se vad vi hittar på. Lönen kommer som sagt nästa helg så det ska nog sparas på krafterna.

nu: frukost!



förlåt. (det var den bilden jag såg först)

snart händer något som inte borde hända

bögskrivare.

matilda sundström

kom nyss hem från en liten trevlig stund med tjejerna hos tilda. En avskedskväll typ för hon flyr från borlänge på lördag, riktigt glad för hennes skull att hon får slippa otroligt trötta borlänge ett tag! Men som jag kommer sakna henne!!! Nu längtar jag ännu mer till nyår!









Cause when it's going good, it's going great, but when it's bad, it's awful

.




















jag ska se de saker som gör min glad.
Det andra finns inte.


räddaren i nöden!


moooondaaaay

har skrattat mig igenom jobbet idag som vanligt. Sen har jag tjillat med la familia, käkat middag och ätit kaka. fått lite presenter och tjillat ännu mer.

nu ska jag se på ph innan klockan ringer tidigt imorn. Och min vecka ser bra ut :)
kan ha lite planer inför helgen redan nu .. :D

trött söndag

Gårdagen var sjuk. Jag hade det trevligt med jobbet och jag är glad att vi gick ut.

Idag mår jag sådär, inte illamående utan mest trött och då blir jag lätt irriterad. Men nu ska jag försätta kolla på fotbollen och sen sova. För imorgon blir det en bra dag.


Något som fick mig på bra humör idag, var hannah när hon började prata om en maggereounion. För förra året var det en av det bästa veckorna nånsin!









a special day

Var ledig igår men tog mig in på en sjukt inspirerande färgkurs. Det känns som att ALLT går bra nu. Jobbet, kommit igång med träningen osv. Bara letandet efter lägenhet som går emot mig !! Haha. Men nog om det, idag är det världens bästa OLIVIAS födelsedag <3 !! Hoppas du får en superdag gumman, ledsen att jag inte kan komma men vi tar igen det och firar som faan sen :)


I morgon blir det ladiesnight på jobbet vilket innebär manliga strippor osv ;) Söndagen blir det en tripp till sthlm och är tillbaka i veckan! Såå jag klagar inte direkt över mycket just nu.



11e november.

Skön sovmorgon, ville inte gå upp idag. Men tog mig upp och drog mig mot salongen. Hade tre barnklippningar på raken och det gick bra. Jag fick lite ideér medan jag satt och väntade på kunderna och nu kan det bli ändrade planer.. :-)

jag slirade mot ett 50års kalas och kunde ha ätit ihjäl mig på de italienska smörgåstårtan som serverades. Okej nu lät jag brutal, inte ordagrannt.

Försök inte få uppmärksamheten om du vet att du inte förtjänar den.


IMORGON ska jag bjuda speciaal på kaka och bara gå med ett leende på läpparna hela dagen. För imorgon kan inget förstöra för mig.



ge mig färgen nu tack




Det tröstar lite iallfall

Skivsläpp under November, det blir en bra månad

16 november: Rihanna - Loud
22 November: Nicki Minaj - Pink friday, Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy
29 November: Robyn - Body Talk (nån samlingsplatta samt nya låtar(?) )
30 November: Black Eyed Peas - The beginning


chill veckan, tror fan det.

Tog mig en sovmorgon med linnea vid min sida. Vi tog det rätt lugnt och lyssnade sönder Katy Perry – Firework nån timme. Senare tog vi oss till stan i snövädret och åt lunch innan jag började jobba. Nu sitter jag och chillar stenhårt i min nya pyjamas :-) Fick ju reda på att jag har sovmorgon imorn igen så jag är rätt nöjd idag.






MEN VARFÖR?!

Heeelllo loovers!

Varför blev det vinter idag? Jag har inte ens fyllt år än och det kan inte vara snö då! Det stämmer inte

Slirade iväg och hämtade linnea och nu har vi kikat gossip girl, som vanligt var det ett bra avsnitt. Nu ligger hon i min säng och se DH, snart äre CT haha gillar mina förkortningar.

Imorn har jag en fet sovmorgon, det gillas starkt!

Mikrofonkåt



Inte riktigt min typ av musik men de gjorde dem fan bra !!

Sean Faris

Okej detta var lite plåster på såren, men det snöar fortfarande så


hot & cold

Förlåt men JAG SPYR PÅ ALLT SOM HAR MED VINTER OCH SNÖ ATT GÖRA.. Kan alla sluta vara så glada för att det är snöstorm och vitt på marken ? Det blir kallt och man kommer frysa och bli blek. Ingenting bra förutom att jag fyller 20 i februari.

Som pricken över i:et så är jag, Antonia Positiv Redman ledig 3 dagar i detta väder. För man kommer ju kunna dra iväg och göra saker då vägarna är igensnöade och alla bussar inställda? Får ta med mig L och stänga in oss på gymmet för att sola, träna och bli snygga(re) ist då ;) Inte ens tacos och mys med hunden hjälpte denna dag.




Hejpåre !


äntligen hemma

Efter jobbet åkte jag hem och vände, nu är jag äntligen hemma och ska se på cougar town! :)

skön måndag och nu är det en dag mindre till lördagen.

8/11

Ny vecka och denna vecka är fullproppad med saker som ska göras. Skönt på ett sätt, men ändå inte.
Idag består dagen utav jobb och en klippning.


Well well well

Tre klippningar och ett rejält benpass senare sitter jag nu och väntar på maat. Ibland är det fasen gudomligt att bo hemma och få saker serverade !! Men som sagt så letar jag för fullt efter lägenhet i Gävle så om ni vet något, HÖR AV ER :) Skönare att bo närmare jobbet och slippa pendla..



igår kväll







but you'll always be my hero

sådär halva dagen är över och jag har städat och även hunnit klippt mamma och mig själv. Nu väntar jag bara på att hannah ska bli klar. Vad vi hittar på det vet jag inte än... :)

you don't get to 500 million firends without making a few enemies

Fullt ös igår. Blev chockad att det nästan var fler än under löningshelg. Men det gillar vi !! Idag är det träning och klippa grannar som gäller! En aktiv söndag med andra ord.



Undra vad sommaren 2011 kommer att bjuda på då ;)?

söndag

nu ska det städas för fulla muggar! sen ska jag agera frisör lite grann hihihihihihhi



00:36


always forgive, but never forget, learn from your misstakes but never forget






Saw 3D

okej.. filmen var som alla andra sawfilmer. En fortsättning på den sjätte filmen och det kommer garanterat komma en till. Jag hade en bredvid mig som inte alls ville se filmen, tror hon blundade 75% av hela filmen. Besviken blev jag också på 3D, vart fan var den någonstans?!?


Nu avslutar jag typ kvällen och önskar alla bakfulla godmorgon imorn för då är jag minnsan inte sliten, utan denna söndag ska jag ta vara på och vara lite aktiv. Mot en annan film nu! :)



för ett år sen

är vi fortfarande lika aktiva javisst

we ain’t gonna live forever

promenad avklarad, hårfärgen är i nu, det är just nu som jag mår som bäst under denna lördag. En middag väntar och trevligt sällskap i kväll!


better think twice

För er som har missat detta och ofta ställt frågor så är vi TVÅ tjejer som har den här bloggen. Längst ned på våra inlägg så står det alltid "olivia eller antonia" och på så vis kan ni skilja på oss :) Är det något annat ni funderar över eller vill ha svar på så kör hårt !


Free fallin'

Har sådan brutal träningsvärk i magen och axlarna men det tyder ju bara på att jag gjort något bra! Igår spenderade vi tjejer kvällen hos Emma. En riktigt behövlig myskväll med tacos, efterrätt och såklart godis. Inatt blir det jobb och slit :)  REUNION snart och det längtar vi efter!!


soft lördag


grym sovmorgon, jag har sovit som en gud inatt. fortfarande inte klivit upp än, men ska ta och göra det för om ett tag kommer linnea och då ska vi ut en vända och sen färga min fantastisk fina utväxt!!!!!!!!


 

 

 


Because I like the way it hurts


sentimental, nej tror inte det.

äntligen är denna mördarvecka över. Jag klarade den finemang och nu väntas en efterlängtad helg. Min fredag har varit bra, hämtade upp hannah och vi åkte hem och såg på film. eftersom den första filmen hackade sönder sig själv så blev det Blood Diamond tillslut. Efter det tjilla vi väl bara som vanligt.

Imorgoon väntas det en heeeldag med L. Nu var det länge sen vi sågs!



tror det eller ej

det fungerar inte alla lägen


if i was yoooou (OMG)


ge mig fredag nu

denna tisdag, gossip girl, lite ph på det och en husbrand, mer action behövde jag inte denna kväll. Nu ska jag ta och sova för imorn är det lika tidigt uppstigning som det har varit nu de senaste två dagarna dvs, jobbet kallar 07.00. Jag har för övrigt klätt julgranar idag också, vet inte ens om jag får någon julkänsla av alla julsaker.

vissa slutar aldrig förvåna en.


HIHIHIHI

Det spelar ingen roll att jag har jobbat 10 timmar idag, jag är glad nu ändå!!! :)


Let's fucking do something

Första november innebär förändringar. Nu blir det att klippa,klippa och återigen klippa för att sedan invänta träning med L. En träningsvärk jag längtat länge efter :) Nu Kör vi !!
Hejpåre


Leave the world behind

Galet vad snabbt saker och ting kan förändras, både åt de bra och det dåliga. Vi finns här för dig hjärtat och vi ska fixa det här nu <3 Nu är vi för första gången Singelligan vilket kommer innebära massor av äventyr och nya upplevelser. Vi gör det här tillsammans.




1 November.

Ny dag, ny vecka, ny månad. Allt kan bara bli bättre nu så nu kör vi!

11 dagar kvar haha


RSS 2.0